Mondanátok olyan programot, amivel fel tudom venni a monitoron látottakat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem játékhoz kéne, hanem egy programhoz amiben rajzolok. Ha tudtok, lehetőleg magyar programot mert az angolom nem az igazi és ha lehetséges ingyen. köszönöm2015. szept. 12. 20:04
1/3 szóda válasza:
Próbáld ki ezt:
Apowersoft Képernyő Felvevő
Az Apowersoft Képernyő Felvevő egy egyszerű, de professzionális asztali alkalmazás, amellyel egyidejűleg rögzítheti a képernyőt és a hangokat, az elkészült videót pedig WMV fájlba mentheti. A beépített konvertálóval pedig többek között AVI-ba, MP4-be, FLV-be vagy SWF-be alakíthatja az elkészült videót, minőségromlás nélkül.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. :)
2015. okt. 2. 20:48
3/3 anonim válasza:
Elsőnek én is köszönöm, én is ilyesmit kerestem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!