Hogyan kérjek enni a McDonalt's-ban?
Figyelt kérdés
Én nem tudom de van ilyen fóbiám hogy félek akár még a boltban is egy rágót venni és eddig nem igazán vettem semmit a Meki-ben és félek hogy elkezdek ott habogni vagy valami cikiset csinálok.2015. aug. 27. 11:50
11/13 anonim válasza:
Először olyan mekivel gyakorolj, ami messze van hozzád, hogy ha ne adj isten nem jön össze, és valami ciki dolog lenne, akkor ne a közelit "rontsd" el.
12/13 anonim válasza:
Közben eszembe jutott még (9-est, 12-est írtam eddig), hogy vannak ismerőseim, akik régen mekiben dolgoztak, és mondták, hogy nekik nyomatékosan meg lett mondva, hogy akár milyen rossz a hangulatuk éppen, a vásárlókkal akkor is kedvesnek és udvariasnak kell lenniük, szóval nekik sem könnyű ám az eladás, és nem bánhatnak veled bunkó módon, mert akkor ki is rúghatják őket.
13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
2015. szept. 15. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!