Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogyan kérjek enni a McDonalt'...

Hogyan kérjek enni a McDonalt's-ban?

Figyelt kérdés
Én nem tudom de van ilyen fóbiám hogy félek akár még a boltban is egy rágót venni és eddig nem igazán vettem semmit a Meki-ben és félek hogy elkezdek ott habogni vagy valami cikiset csinálok.
2015. aug. 27. 11:50
1 2
 11/13 anonim válasza:
37%
Először olyan mekivel gyakorolj, ami messze van hozzád, hogy ha ne adj isten nem jön össze, és valami ciki dolog lenne, akkor ne a közelit "rontsd" el.
2015. aug. 28. 17:36
 12/13 anonim válasza:
86%
Közben eszembe jutott még (9-est, 12-est írtam eddig), hogy vannak ismerőseim, akik régen mekiben dolgoztak, és mondták, hogy nekik nyomatékosan meg lett mondva, hogy akár milyen rossz a hangulatuk éppen, a vásárlókkal akkor is kedvesnek és udvariasnak kell lenniük, szóval nekik sem könnyű ám az eladás, és nem bánhatnak veled bunkó módon, mert akkor ki is rúghatják őket.
2015. aug. 29. 13:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
2015. szept. 15. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!