Milyen sütit kérjek a szülinapomra?
Ha a helyedben lennék, tuti, hogy túrótortát, vagy joghurt tortát, vagy citrom tortát, vagy málnás, epres, barackos, vagy csak sima csokitortát kérnék, persze iszonyatosan jól elkészítve és egyedivé téve. :)
Amúgy nagyon boldog szülinapot kívánok! Hanyadik?
én vmi nutellásat kérnék
kakaos lapokbol. mivel általában 3 bol csinálják, az egyik részbe csokikrémet másikba nutellát kennék. bevonni is ízlés szerint, vagy hogy marad-e nutella. esetleg ha valakinek van pénze arra, beletörhet pár darab ferrero rocher-t a krémbe....
Sztem olyat kérj, amiben nincs banán...
beszarás, hogy mindent meg kell itt kérdezni... ezt máshol nem merted??
köszi az ötleteket, mostmár egyszerűbb lesz választani. az a nutellás meg a kaiser is de jól hangzik..
és köszönöm első:) 21. épp
és de, itthon már mindenkit mindenkit körbekédeztem..
szerintem egyszerű olyan tortát kérj amit szeretnél. Nehogy már mi mondjuk meg mit egyél a te szülinapodon.
Én pl imádom a joghurtos gyümölcstortát. Na mit szólsz?? Vagy tudod mit, egyél sajttortát mert azt is imádom:D
Hat 21 evesen ilyen kerdest feltenni, ne haragudj... :D
Szegyen!
De azert utolag is Boldog Szulinapot! XD
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!