Olaszországból milyen édességet kérjek?
A szüleim hamarosan mennek, mindig szoktak hozni nekem egy kis "búcsúfiát". Én is voltam már, akkor a Baci csoki és a Grisbi keksz jelentett újdonságot (utóbbit már itthon is láttam szupermarketek polcain).
Szóval a kérdésem az lenne, h milyen édességet lehet kapni kint , ami itthon nincs, és érdemes megkóstolni? Gondolok itt akár pl. olyan Milka csokira, amit Mo-n nem lehet kapni, vagy arra a bizonyos nutella snack&drink-re.
a nutella amit írtál nagyon finom! :D
vagy egyél panettone-t.. azaz eredeti finomság. :D karácsonykor bontják és isteni.. akkor van Kinder Bueno ami lekvárral van töltve. ISTENI! :D sok édesség van ami csak kint található.. pl vannak cukorkák is amik isteniek:D
Ezt a Nutellás Snack and Drinket már régóta vadászom én is :( sikertelenül. Én olyat kérnék és a helyedben nekem is hozatnék :)
Viccet félretéve nagyon sok fajta KitKat termék létezik, míg Magyarországon még mindig csak a hagyományost (tej-keserű-fehér csokis) lehet kapni, pedig van már
*mentolos
*kávés
*epres
*áfonyás
*szőlős
*mandulás
*zöldteás
*dinnyés
És ezek természetesen minden méretben (mini, normal, családi kiszerelésben)
Ha most mennék,vagy családtagom menne,biztosan ilyet kérnék megint:))
nagyon finom,az italrésze ice tea,a többit tudod. nagyon finom,azóta is kedvenc:)
Nos, utánanéztem a KitKateknek, ezek az ízesítések sajnos csak Japánban kaphatók... pedig a szójaszószos (találtam ilyet is) elég bizarrul hangzik ahhoz, h szeretném megkóstolni.
Tegnap 16.55! Igen, ez a nutella snack&drink az én fantáziámat is izgatja (pedig állítólag nem is olyan nagy dobás), csak nem voltam benne biztos, h Olaszországban kapni -e. (Megnéztem amúgy a Ferrero olasz oldalán, és téényleg :D)
Utolsó! Köszi, a Novi csoki is felkerült a listára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!