Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Olaszországból milyen édessége...

Olaszországból milyen édességet kérjek?

Figyelt kérdés

A szüleim hamarosan mennek, mindig szoktak hozni nekem egy kis "búcsúfiát". Én is voltam már, akkor a Baci csoki és a Grisbi keksz jelentett újdonságot (utóbbit már itthon is láttam szupermarketek polcain).

Szóval a kérdésem az lenne, h milyen édességet lehet kapni kint , ami itthon nincs, és érdemes megkóstolni? Gondolok itt akár pl. olyan Milka csokira, amit Mo-n nem lehet kapni, vagy arra a bizonyos nutella snack&drink-re.

2012. febr. 20. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

a nutella amit írtál nagyon finom! :D

vagy egyél panettone-t.. azaz eredeti finomság. :D karácsonykor bontják és isteni.. akkor van Kinder Bueno ami lekvárral van töltve. ISTENI! :D sok édesség van ami csak kint található.. pl vannak cukorkák is amik isteniek:D

2012. febr. 20. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

panettone,tiramisu,profiterol,amaretto(mandulalikőr) ,zabaione

Utóbbi:

[link] (alaprecept)

[link]

2012. febr. 20. 12:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából olyasmire gondoltam, amit szállítani is lehet,hiszen a szüleim hoznák haza nekem autóval, szóval ilyen csoki-és kekszfélékben gondolkozom.
2012. febr. 20. 12:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a Nutellás Snack and Drinket már régóta vadászom én is :( sikertelenül. Én olyat kérnék és a helyedben nekem is hozatnék :)

Viccet félretéve nagyon sok fajta KitKat termék létezik, míg Magyarországon még mindig csak a hagyományost (tej-keserű-fehér csokis) lehet kapni, pedig van már

*mentolos

*kávés

*epres

*áfonyás

*szőlős

*mandulás

*zöldteás

*dinnyés

És ezek természetesen minden méretben (mini, normal, családi kiszerelésben)

2012. febr. 20. 12:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Na, ez jó, ennek utánanézek, köszönöm! :) Zöldteásat már ettem, az egyik barátnőm hozta Japánból, nem volt rossz :)
2012. febr. 20. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha most mennék,vagy családtagom menne,biztosan ilyet kérnék megint:))

[link]

nagyon finom,az italrésze ice tea,a többit tudod. nagyon finom,azóta is kedvenc:)

2012. febr. 20. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagy kedvencem a novi csoki, az egész mogyorós fajta:) Meg a citrom szóda.... fúúúúúú:D
2012. febr. 21. 15:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Nos, utánanéztem a KitKateknek, ezek az ízesítések sajnos csak Japánban kaphatók... pedig a szójaszószos (találtam ilyet is) elég bizarrul hangzik ahhoz, h szeretném megkóstolni.

Tegnap 16.55! Igen, ez a nutella snack&drink az én fantáziámat is izgatja (pedig állítólag nem is olyan nagy dobás), csak nem voltam benne biztos, h Olaszországban kapni -e. (Megnéztem amúgy a Ferrero olasz oldalán, és téényleg :D)

Utolsó! Köszi, a Novi csoki is felkerült a listára!

2012. febr. 21. 22:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja, és a citrom szóda..az micsoda? :) Mármint gondolom, h ital, de mi a neve?
2012. febr. 21. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Cari Caramello-t.Neked nem jó a teszkóscsoki?
2012. febr. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!