Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen gyakran jártok gyorsétt...

Milyen gyakran jártok gyorséttermekbe?

Figyelt kérdés

Melyikbe, és milyen sűrűn szoktatok ott étkezni ?

Átlagban mennyit szoktatok otthagyni/fő ?

Ha valaki nem értené a kérdést, akkor röviden levázolom:

pl.

KFC- havi 2 kb.1000 ft

BurgerKing- havi 3 kb. 2000 ft

McDonalds- 2-3 havonta kb.1200 ft

PizzaHut- hetente kb.700 ft

2015. jún. 30. 12:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

általában amikor megkívánom és arra járok:)

meki: 2hetente kb

burger king: 3hetente

kfc: évente

pizzahut: évente

2015. aug. 26. 15:04
 22/25 anonim ***** válasza:

Mekibe nem járok max nyáron fagyijuk miatt ,

Többibe sem járok drága és nem lakok jol velük .

2016. márc. 28. 17:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Bírom hogy itt mindenki letagadja,meg hogy azt sem tudjátok mikor voltatok utoljára...miközben az ország bármelyik pontján,vagy a rengeteg budapesti gyorséttermekben is mindennap millióan járnak. Nem értem miért kell letagadni,nem egy házi kaja vagy rendes étterem kategória,de néha nem àrt. Én a poharas fagyi és a Mcflurry miatt a Mekibe van hogy 2-3× is megyek egy héten,a Burger Kingbe szintúgy. Változó hogy melyikhez van kedvem,de van hogy egyik nap egyikben,másik nap a másikban eszek. Nem költök túl sokat. A Burger Kingben egy olcsóbb burgert veszek ha pont megéhezek,a Mekiben sajtburgert vagy sertésburgert. Néha menüben,ha nincsen nálam semmi folyadék. A KFC-ben a longer és az Itwist menüt szeretem,mert nagyon finom benne a hús. Amiatt van hogy 2× betérek egy héten. De utáma van hogy hetekig be sem megyek hasonlókba. Kb fél évente egyszer veszek egy drágább promóciós burgert. Általában otthon szoktam főzni. De ha olcsó kaját akarok venni éa nincs idöm hazamenni,akkor inkább a gyrost,a pizzaszeletet preferálom és a kínai kaját,ott 550-ből jól lakok,nem úgy mint a sajtburgerrel vagy longerral. Ettől függetlenül nem tagadom,hogy néha nagyon jól tud esni és finom is. Viszont vannak még finomabb és táplálóbb dolgok,az tény.
2016. márc. 29. 18:18
 24/25 Süle Dominik ***** válasza:

KFC:Napi szinten(azt ebédelek vagyis B-Smartot)450/nap

Burger King Havi 1x 2-3000/hó

Meki:Soha nem járok oda max ritkán

Pizza hut:Évi 1-2x de akkor is 5-6000/alkalom

Il TRENO(Házhoz szállítás): heti szinten 1700/hét

Kínai Wok Büfé(Üllői út): dettó heti szinten 800-1000 ft/hét

Bel Frit(szerintem ez a legemberibb gyorskajálda):szintén heti szinten 1000-1200/hét

2016. júl. 4. 21:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Havonta egyszer vagy max kétszer.

Általában a mekibe, néha a KFC-be.

Kb 3000 forintot.

2022. ápr. 22. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!