Milyen gyakran jártok gyorséttermekbe?
Melyikbe, és milyen sűrűn szoktatok ott étkezni ?
Átlagban mennyit szoktatok otthagyni/fő ?
Ha valaki nem értené a kérdést, akkor röviden levázolom:
pl.
KFC- havi 2 kb.1000 ft
BurgerKing- havi 3 kb. 2000 ft
McDonalds- 2-3 havonta kb.1200 ft
PizzaHut- hetente kb.700 ft
Átlag havonta 3-4 alkalommal. De ez több mindentől függ, van olyan hónap, hogy egyszer sem, van, hogy heti többször.
Leggyakrabban meki, mert az van a legközelebb, attól is függ hányan megyünk, mint rendelünk, én személy szerint 2 szendvicset szoktam enni, nem tudom az mennyibe kerül.
Burger King vagy KFC szokott még szóba jönni, ott jóval ritkábban eszünk, legutóbb a kfc-ben 3000 valahányat fizettünk ketten. Kínaiban kb. olyan gyakorisággal eszünk, mint a mekiben, ott is szoktunk hagyni 1-2 ezret, de sose bírjuk megenni, így kb. a felét mindig hazahozzuk.
Pizzát rendelni kb. két hetente szoktam, általában 1600 forintot fizetek érte.
Érdekes, sokan állítják hogy nem gyakran járnak gyorsétteremben, és fejenként kb. 2-3 ezret hagynak ott.
De sokan rendelnek pizzát is.
Habár én is legalább 2 hetente elmegyek egyet pizzázni.
Nagyon köszönöm a válaszolóknak a válaszokat :)
Ui. nem pontoztam le senkit ! :)
Várom továbbra is a válaszokat! :)
meki heti 1 kb 2000 ft
burgerking heti 1 kb 2000 ft
kfc 0
subway havi 1 kb 1500 ft
Nem járok gyorsétterembe, legutóbb úgy 3 éve voltam Burger Kingben, azóta sehol. Nem is szeretem a gyorskaját. Nem laksz vele jól, viszont drága és egészségtelen.
Pizzát szoktam rendelni kb kéthetente, de nem Pizza Hutból.
Heti kb 2-3.
Álltalában kinaiéttermek,meki,pizza rendelés,ételbárok,ritkábban kfc. 1 alkalom 1500 /fö.
Van amikor naponta 2x, van amikor hetente 1x vagy 2hetente 1x, váltzó.
Kft-ben 2000ft körül, McDonalds dettó 2000-2500.
Meki: kb. 2-3 havonta egyszer és 1-2 ezer Ft-nál nem költök többet.(Általában csak fagyit eszem,néha valamilyen burger,sültkrumpli)
KFC,Burger King: évente max egyszer szintén 1-2 ezer Ft.
Pizzát szintén kb. 2 havonta ha eszek,1-2 ezer Ft.
Saláta bárba viszont járok hetente és ott alkalmanként 1000 Ft-ot költök egy salira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!