A mesterséges adalékok, ízfokozók és a cukor miatt. Mindenképp szokj le róla.
2014. máj. 21. 23:35
2/22 anonim válasza:
Én legfeljebb kísérgetni szoktam, de enni nem eszem ott. Szerintem semmi íze, a hamburgerek melegek és szétfolynak az olajtól, az italok meg egytől egyig fel vannak vizezve. Ráadásul marha drága is. Akkor inkább már Hooters :)
Konkrétan emlékszem, hogy 1998-ban voltam egyszer, meg rá úgy 2-3 évre is egy alkalommal. Azóta nem.
Szerintem mindenbe raknak pl. nátrium-glutamátot (E621), amitől finom lesz a kaja, viszont gyakorlatilag idegméreg. A cukorról nem is beszélve. Az origós cikk jó a témában, sok igazságot ír, az ízek valóban drogok, könnyen rászokik az ember, ha valami finom.
2014. máj. 22. 01:27
6/22 anonim válasza:
1-2 havonta 1x, ha úgy jön ki. Igazából ha már gyorsétterem, és olyan helyen vagyok (reptér, belváros, stb) akkor már KFC.
2014. máj. 22. 03:28
7/22 anonim válasza:
2-3 havonta. Finom, szeretem, de fog a fene annyi pénzt elverni rá :)
2014. máj. 22. 07:27
8/22 anonim válasza:
Évente 1-3x. De vagyok vele, mint Akvyr, akkor már inkább KFC (2-3 havonta max 1x). Elég nagy visszatartó erő, ha kopog a szemem az éhségtől, hogy egy menü árából az egyik kedvenc éttermemben is meg tudok ebédelni.
2014. máj. 22. 07:40
9/22 anonim válasza:
Szerintem is finom. 4-5 x megyek évente.
2014. máj. 22. 08:21
10/22 anonim válasza:
Én Mekiben dolgozom már több éve (igaz Angliában) és az elején én se tudtam leállni ezzel (főleg mivel napi egy közepes menüt plusz desszertet ingyen vihetünk). Vagy 3 éven át heti 5-ször ettem azt a szemetet (vagy még többször attól függően hány napot dolgoztam).
A végén már majdhogynem rosszul voltam ha ettem belőle, és ez térített úgyahogy észhez. Már csak akkor eszem belőle ha kénytelen vagyok mert reggel nem volt időm otthon csomagolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!