Milyen gyakran jártok Mcdonalds-ba? Miért kívánom ennyire a mekis kaját?
Pedig le akarok szokni róla, mert nem egészséges.
köszönöm a válaszokat.
Évente kb. 2x.
Nekem könnyű dolgom van, mert nem szeretem :)
Fagyizni szoktam ott, az finom. Vagy utazáskor, ha nincs más lehetőség, akkor egy szendvics. De annyira nem finom, hogy nem is értem, hogyan lehet rászokni :)
Régebben hetente 1x.
Most havonta 1x-2x.
Meg akkor megyek ha valami újdonság van és akkor azokat kipróbálom!
Nagyon szeretem a Mekit! :)
Ha jól emlékszem, 7 éves voltam, mikor legutoljára voltam Mcdonalds-ban (2006)
Azóta nem mentem...
2010 körül voltam még Burger King-ben, azóta egyetlen ilyen műanyag kaját nem ettem :D
Ugyanmár, az otthoni kaja sokkal egészségesebb és finomabb!
Utoljára tavaly voltam DE BÁNOM, SOHA TÖBBÉ NEM MEGYEK. Két alkalommal is romlott volt a kaja még mikor még ettem. De megfogattam hogy soha még egy pohár kólát sem iszom itt meg.
Az otthoni kaja és a KFC 100 miliárdszor jobb. Ne pocsékoljátok a pénzeteket moslékra ! Ha még mindig nem hiszitek ezt el akkor ezt nézzétek : [link] .
Eléggé röhejes a mekit szidni, miközben a KFC-t isteníted :D
Elárulom: ha csak rántott csirkeszárnyat ennél, ugyanúgy egészségtelen lenne, és ugyanúgy dagadnál (ha extra kalóriát vinnél be) mint bármi mástól.
Sőt: az otthoni kaja, ha az nem változatos, és tele van extra, el nem használt kalóriával, ugyanúgy egészségtelen és hizlaló. Nem semmi, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!