Miért a bélszín a legdrágább marhahús mikor borzasztó íze van?
"baráti társaságom és puccos helyekre kell menni, puccos ételeket kell ennem amiket utálok"
Aham. Ajánlok becses figyelmedbe két nagyon hasznos mondatot:
1 -Én az a helyet nem szeretem, nem megyek.
2 -Egy salátát kérek, grillezett (kedvenc húsod) szelettel.
Egyáltalán nem KELL olyasmit enned amit nem szeretsz, csak mert félsz elmondani a véleményedet. Te vagy a sznob, ha kifinomultnak akarsz tűnni és emiatt bélszínt eszel, holott hamburgerre vágysz.
"Ha igazán lehúzós helyeket akarsz, ott megtalálod."
Mert az nem lehúzós hogy elköltök 30 000 forintot egy ehetetlen vacsoráért és 2 pohár borért (ami szerintem kevesebb mint kéne)
Én is jobban szeretem a sirloint, attól még nem kell hőbörögni. Legközelebb ha jön a pincér, és mindenképpen steaket akarsz enni, akkor kérd a marha más részéből, ha nem szeretem a tenderloint. Tényleg nem olyan bonyolult.
A kaviárt, pláne a minőségi kaviárt meg nem nagykanállal pofába betolni kell, hanem fűszer jelleggel adagolni az adott ételhez. Máris nem lesz szar íze. A só is kva szar tud lenni, ha kanállal eszed.
De egyébként egy 30ezer forintos vacsorás helyen nem hiszem hogy a sznob barátaid megbotránkoznak, ha halat, homárt, vagy akár csak őzet, nyulat választasz..
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, bár már más is megírta, ebből a húsból van a legkevesebb a marhán. Általános iskola matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!