Tudnátok ajánlani szakács szakmára készülőnek szakirodalmat?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdem egy vendéglátóipari iskolában a szakács szakmát tanulni és szeretném magam előre felkészíteni. Tudnátok szakirodalmat ajánlani? Erdekel a gasztronómia viszont nem vagyok annyira jártas a konyhában. Előre is köszönöm.2015. márc. 23. 11:52
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, manapság miből tanítanak, de 10 éve még ez volt a tankönyv. És nagyon jó könyv.
A mai napig van, hogy előveszem, amikor otthon főzök:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. márc. 23. 12:41
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz, mint amit elmítettek már, Pető Gyulától, én is ebből tanultam, nagyon hasznos, részletes, sok fontos információval, otthon is használtam főzés közben. Illetve sulikezdés előtt átolvastam,úgyhogy én voltam az osztály okoskája :)
4/4 anonim válasza:
Pető Gyula könyv megvan pdf.-ben ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!