Mennyit kereshet Magyarországon egy pizza szakács?
Akikkel én "dolgozom", őket sok helyen nagyon kihasználják. Mást is készítenek az éttermekben, nem csak pizzát egyébként.
Szóval ezekben az éttermekben nagyon sokszor az a helyzet, hogy a szakácsok napi 12-14 órát melóznak, heti 6-7(!) nap , sok étterem nem enged annyi pihenőt sem, hogy egyik hét szabad, másik nem, 2 nap 12 óra, aztán nem 1-2 napig.
A bérüket nem tudom megmondani, nyilván a ledolgozott órák miatt nem olyan kevés, de kérdés, hogy bírja-e az ember. Vagyis az, hogy meddig. Mert ezt sokáig szerintem nem lehet csinálni.
2. vagyok.
Szegeden, és a borrabaló 10-15.000 FT körül volt
Szia.
Én Győrben dolgozok ,csak annyi különbséggel,hogy nem csak pizzaszakács vagyok hanem mellette egyéb ételeket is készítek (magyarul étterembe vagyok szakács,csak pizzát is szoktak kérni,és készítek!)
320.000 forint a fizetésem.
utolsó, nekem pont ugyanez a munkám, csak nekem angliában
de gondolkodok rajta hogy hazamenjek és otthon dolgozzak tovább ugyanebben a szakmában
Pesten dolgozom pizzaszakacskent javi 15-20 munkanap 13 órában.
Napi/14 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!