Budapesti házaspárok tudtok ajánlani romantikus, igazán jó éttermet a városban?
Miket próbáltatok ki eddig? Érdekelnek a tapasztalatok...
Évfordulónkat szeretnénk ünnepelni. :)
Hát a Hemingvay nagyon nem...
Borlabor a Veres Pálné utcában. A Rosensteint is szeretjük, a Takebyashi is remek, a Fuji és az Indigo is.
Jardinette, Onyx, Arany kaviár.
Jardinette-ben pont most voltak a szüleim, dicsérték nagyon.
Nem tudom milyen a kaja, de a Hármashatár-hegyen van egy szép étterem, nekem mindig az tűnt a létező legromantikusabbnak, meg a Robinson a Városligeti tónál.
3-as, oké felsoroltad összes díjazott és legdrágább fine dining éttermet. Ezek nyilván jó választások, de gondolom ha a legdrágább éttermet akarta volna megtalálni, akkor magától is megy neki. :)
A Hemmingway egyébként szerintem is jó nagyon. Mi egyik nyáron a teraszon a tó mellett ettünk. Nagyon hangulatos volt, csobogott a víz. A búsuló Juhászban, ha sikerül panorámás asztalt találni, szintén nagyon szép a kilátás, és a hangulat.
Hogy kicsit én is előjöjjek a drágább helyekkel, a Borkonyha nagyon bejött, de ott az étel a lényeg. Illetve még nagyon jó a hangulata a Pomodoronak is, és hát az is nagyon finom.
Vakvarjú nagyon kedves, otthonos hely, nagyon jól főznek és nem drága.
A Paulay Ede és az Érem utcában vannak éttermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!