Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok Ti milyen gyakran van veszekedés és milyen okból?
mindig más az ok..
veszekedni nem szoktunk, vitázni maximum
ritkán.. nem is tudom mikor..
ami rendszeresebb talán, az a késés miatt…mindig a férjem miatt késünk…
nem tiszteli más, és az én időmert sem
kb minden héten valamin össze tudunk kapni, alapjáraton elég különbözőek vagyunk, a férjem nyugodtabb én lobbanékonyabb. Ha mondd nekem valami nem tetszőt, akkor elég gyorsan felkapom a cukrot, ő ezt elég jól tűri, egy darabig.... :) Ha nála is betelt a pohár, akkor jön a vita, de azokat aznap, másnap megbeszéljük, kibékülünk.
Rendszerint a takarítás a téma, nő létemre én vagyok rumlis, ő meg nagyon percíz, rendezett mérnök férfi, és kiakad, ahogy én néha élek.
Én azon akadok ki, hogy gyakorlatilag tyutyujgatja a szüleit, minden problémát megold, megcsinál helyettük, egy szavukra ugrik és rohan segíteni. Ez szép dolog, de vannak dolgok, amiben nem várhatják el, hogy a gyerekük segítsen mindig.
Nálunk ezek a fő témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!