Mennyi borravalót adtok a pizzafutárnak?
10-15%-ot minden esetben? Mennyire kerekítitek, ha 350Ft a vége, mennyire, ha 500? Vagy nem is adtok?
Éttermi borravalóval tisztában vagyok, de pizzarendelésnél is adtok annyit, mint az étteremben?
Én a PizzaKing-től szoktam rendelni, nálunk ez a legnormálisabb pizzéria (amúgy meg szar..). A weboldalon azt írják, hogy 39 perc alatt kiszállítják.
Ha 40 perc alatt megjön akkor mindig adok 15% borravalót. 40-60 perc között csak 5%-ot. Ha meg több, mint 1 óra alatt hozzák ki, akkor általában nem adok borravalót, sőt néha vissza is küldöm a pi.csába a pizzát, mert hideg...
Hetente 1-3 alkalommal rendelek már kb 4 éve. 20/F
200Ft max, étterembe se adok többet sokkal, úgy 300Ft.
Manapság már nem ebből élnek sem a futárok, sem a pincérek, egyszerű idióta berögződés vagyont adni, meg "kenni" a különböző noname illetőket.
lehet lepontozni
én jattos helyen dolgozok, ha kijön fél órán belül és szimpi a srác, adom az 500-at
ha nem annyira szimpi 100-200-at, ha problémám van megmondom, és nem a jatton spúrkodok
ha a pizza szar, nem ő tehet róla
ha nagyon szar, jelzem a megfelelő helyen
Vagy nem adunk, jó.. :D
Nem pontoztam le senkit :-)
Köszi a sok rendes választ! :-)
ÉN kollégista vagyok és sosem adok borravalót. Egyszer egy pizzafutár megkérdezte hogy mennyit vehet le a kártyámról ? Mondom a pizza árát. Ja jó csak mert szoktak adni borravalót.
Mondom ba+ nem tűnik fel hogy egy koleszosnak hoztál kaját ???
És akkor mi az anyád van ha koleszos vagy? Ha pénzed pizzát zabálni, akkor legyen még +200 Ft-od hogy megbecsüld azt az embert aki nem a faszát veri a koleszban és lusta elmenni, azért hogy te zabálhass. Ráadásul a saját zsebéből tankol, ami fizut kap az hideg vízre sem elég.
Amúgy meg nyilván neked is 200.000-ft-os telefonod meg tableted meg anyád pics@ja van, úgyhogy nem hiszem h olyan állati megterhelő lenne.
Ha nem flegma a futár, én mindig adok pár száz forintot.
Igen vannak ilyen gyökér, senkiházi informatikusköcsögök akik elvből nem adnak semmit. Meg még ugatnak is hogy ez nem jó, az nem jó. Na ezeknek csúltam anno ge*i nagyokat a pizzájára, azok meg vidáman zabálták h milyen frankó gyerekek ők! :D
Ez egy ilyen világ nyomikáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!