Mennyi borravalót szokás adni egy pizzafutárnak?
Figyelt kérdés
fogalmam sincs hogy működik ez a misztikus borravaló dolog.2014. jún. 14. 11:29
1/5 reptoid válasza:
Ha 1000 Ft-tól olcsóbb, akkor mindig egy ezrest adtam (pl 890-re).
Ha 1040-1050, akkor egy ezrest meg egy kétszázast, ha 1200 fölött volt, akkor 1500-at. Ha 1500 fölött volt, akkor meg egy kétezrest adtam, visszajárót sosem kértem.
2/5 anonim válasza:
Általában olyan 10% körül a reális.
De az első válaszoló is jó logikát követ.
3/5 anonim válasza:
En soha nem szamolgatok szazalekokat, etteremben sem. Most, ha belegondolok en is az elso valaszolohoz hasonloan csinalom a futarnal, mindig a kovetkezo 500as egesz szamra kerekitek, bar nem tudatosan.:)
Etteremben viszont nagyon fugg a pincer viselkedesetol a borravalo. A kajat nem ertekelem ilyenkor, az nem a pincer feladata, ha rendben van a kiszolgalas, tajekozott, diszkret de figyelmes, akkor nem sajnalok tole tobbet sem, mint 10%.
4/5 anonim válasza:
ha jót akarsz a pénztárcádnak, nem adsz nekik egy fityinget sem... miért kellene nekik adni? csak a munkáját végzi, és kap fizetést is, nehogymár...
5/5 anonim válasza:
Utolsó korrekt. Aki többet akar, ne menjen pizzafutárnak. Csak a plusz nyálra fizetnél rá, amit beleköpött útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!