Már kicsi korom óta azt iszom legtöbbet és nem tudok leszokni róla.Egyszerűen nem találok olyan italt ami annyira üdítene mint az.Ne hülyézzetek le kérlek jó lenne a segítég.Előre is köszönöm :)
Kezd fokozatosan kóla szörppel helyettesíteni a kólát. Valószínűleg erős koffein függőséged van.
2013. aug. 13. 00:56
2/10 anonim válasza:
Nálam a tea és a limonádé a nyerő, esetleg Apenta, Xixo mentás limonádé. Vagy a szentkirályi szivárvány színű italai. Ezek nem feltétlen jobbak, de őket tudom elképzelni neked. Írhatnám, hogy állj le, de úgy se hallgatnál ránk, és nem is ez volt a kérdés.
2013. aug. 13. 00:58
3/10 anonim válasza:
Igyál pl jó minőségű teát cukor nélkül, az még egészséges is. Ha azt akarod, hogy több legyen benne a koffein, akkor hamarabb vedd ki a filtert. Ennek az az oka, hogy először a koffein oldódik ki, majd utána a csersav. Ez utóbbi viszont elbonta a koffein egy részét.
2013. aug. 13. 01:01
4/10 anonim válasza:
Én is így vagyok. Viszont engem még a kóla mellett a jó hideg szénsavas ásványvíz üdít a legjobban. Minden nap ezt iszom, kólát ritkán. Pedig nagyon szeretem. :)
Amúgy ásványvízből is mindig csak Nestlé Aquarel-t (Cédrus). Nem tudom miért, de ez ízlik a legjobban. Jó szénsavas. Bár, ha ennyire kóla függő vagy, akkor lehet, hogy a cukrozatlan sima víz nem fog tetszeni. Finom még az ízesített Apenta is, és az elvileg cukormentes, vagy legalább is van belőle olyan.
2013. aug. 13. 02:22
5/10 anonim válasza:
Ismerem. A legjobb mikor hideg CocaColat iszol,szomjasan a
hosegben:) en most izesitett voslauert iszom a legtobbet,de azert a cola is becsuszik. Bar en a lightot iszom, se a rendes,se a zero nem izlik.
2013. aug. 13. 09:27
6/10 anonim válasza:
Menj el biciklizni, lovagolni, úszni, barátokkal focizni, görkorizni, de ne otthon rohaszd magad, és akkor nem fogsz a kólára gondolni. Aztán ha eléggé elfáradtál, igyál vizet.
Én i sok kólát ittam kiskoromban de én amikor leszoktam róla akkor egyből vizet kezdtem el inni. Próbálkozz ezzel is mert ha ebből megiszol egy pohárral akkor nem leszel szomjas. Ha más kólát vagy üdítőt kezdesz el inni az ugyanaz mert a benne lévő cukor csak még szomjasabbá tesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!