Sütni szeretnék, de nincs itthon ráma, süthetek olyan vajjal is amit a szendvicsbe kenünk? Egy fél ráma van itthon és az nem elég, esetleg pótolhatnám azzal? És a krémet is?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 09:43
1/5 anonim válasza:
Én cukrász vagyok,és nyugodtan használhatsz /pótlásként/ sima vajat is.Így is omlós és finom lesz a süteményed.
2/5 anonim válasza:
Krémben én kifejezetten jobban szeretem a vaj alapút, mint a margarinost :)
3/5 anonim válasza:
én is cukrász vagyok:-)
igen pótlásnak használhatod,bár én felesbe szoktam,fele krémmargarin ami direkt sütibe való fele meg lehet a szendvicsbe kerülő:-)
4/5 anonim válasza:
Amúgy a teavajra, vagy a tégelyes margarinokra gondoltok? Vagy mindkettő jó? Tésztába esetleg a zsír is jó?
5/5 anonim válasza:
Teavaj,Zsír a linzerfélékbe jó,vagy ha a recept így szól.De csak a kisütött zsír jó, a préselt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!