Persze hogy krumpliból van, szánalmas, hogy még mindig hisznek ilyen marhaságokat emberek. Azért olyan ropogós, finom, mert többféle sütőolaj keverékével sütik.
Van aki hisz olyanokat is hogy a benne lévő hús nem húsból van, de abból van, csak marhahús és só. (mármint a sima hamburgereknél, pl sertés mcfarm az fűszeres)
A mekis kaja azért egészségtelen mert a krumpli így is rengeteg olajat szív be meg minden olyan dolog amit olajban sütnek. Ezenkívül minden nagyon meg van sózva és a zsemle is fehér lisztből van.
De az emberek legalább 50%-a otthon is ilyen egészségtelenül táplálkozik.
2015. jan. 5. 21:22
3/10 anonim válasza:
Krumpliból van, igen!
2015. jan. 5. 23:24
4/10 anonim válasza:
Garantalom hogy van benne krumpli mivel mi is szallitunk nekik, satorba feketefoldbe,nem homoki.. pü;)
2015. jan. 17. 01:03
5/10 anonim válasza:
Dehogy ! Ízesitőszerből van !
2015. jan. 18. 11:38
6/10 anonim válasza:
Csak egy érdekesség. A mekis kaja nem romlik meg.
2015. jan. 23. 22:39
7/10 anonim válasza:
de megromlik. Ha tájékozatlan vagy, ne írj. Azért maradnak meg a régi hambik úgy ahogy voltak, penész nélkül, mert alacsony nagyon a nedv tartalmuk, és az is hamarabb elpárolog, mint hogy a rohadás meg indul.Így világos, hogy nem változik a kinézete. De soha. Soha ne emeld a szádhoz azt a régóta romlott húst. amúgy próbáld ki nyugodtan. Csinálj otthon 2 hambit, és vegyél kettőt a mekiben. 1 otthonit, meg egy mekiset hagyj csomagolás nélkül az asztalon, 1-et 1-et pedig tegyél jól lezárt nejlon zacskóba. Ha megszeretnéd csinálni a kísérletet, írj nyugodtan, elmondom mi kell egy hamburgerbe, dolgoztam ott.
2015. márc. 1. 21:58
8/10 anonim válasza:
Hát kedves utolsó, épp az a gond hogy nem romlik meg halottam hogy 2 évig sem.
Akkor az miből van ?
A kísérletet meg kipróbáltam és megnéztem 1 hét múlva az enyém tiszta penész volt, a mekd. pedig mindha misem történt volna ugyanúgy néz ki.
Tehát akkor lehet hogy úgy adják a kaját is hogy lehet hogy x hónapja, ott állt és edd ?! :(
2015. márc. 2. 06:57
9/10 anonim válasza:
jézus, dehogy is. Mekibe dolgozom. Ami nem helyben készül (húspogi, zsemle) az a konkrét használatig fagyasztva van. Amennyiben nem veszik meg 10 perc alatt az adott szendvicset, vagy bármit, akkor az kuka. És ne egy szendvicset rakj félre a sajátodból. Fogj egy zsemlét (lehet kapni meki szerűt is a boltba) A vágásos részeket kicsit süsd meg, h valamennyire megkeményedjen. Na most szerintem próbálhatod serpenyőbe. Aztán fogod a zsemlécskét és dobálsz rá neked tetsző dolgokat (vajat nem) De válogathatsz, sali, ketchup, hagyma, sajt (csak a lapkasajt) Ubi, ami tetszik tényleg, de csak olyan ami van a mekis burikban. Aztán szerzel egy húspogit, kisütöd, lehetőleg grillen, mert a mekis is olaj nélkül készül, aztán beledobod a diy burgeredbe, félre teszed, és meglátod, h semmi baja nem lesz
2015. márc. 2. 09:16
10/10 anonim válasza:
Istenem most leírod hogy hogyan készül ?
Egy normális szendvics elpenészesedik a mekd. percnem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!