Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha pizzát rendelek vajon...

Ha pizzát rendelek vajon megnyalják a készítők?

Figyelt kérdés
Mindig erre gondolok, hogy milyen gusztustalan dolgokat művelhetnek az ételkiszállítós konyhások

2014. dec. 18. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem olyan volt, hogy a koliban ahol laktam volt etterem, halal jo fej srac csinalta a felesegevel. Tenyleg mindig valtozatos volt a konyha bajor hetek, svab, orosz... De volt olyan, h leugrottam egy vargabelest enni es a srac szaja szele porcukros volt mikor kiozta, meg parszor szaritott petrezselymes, de en pl ezen nem akadtam ki soha.
2014. dec. 18. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Én meg attól hányok, hogy ennyi szemét rossz indulatú ember van, aki minden negatív tapasztalat nélkül, alapból így gondolkozik, mindig a legrosszabbra számít, és megalázóan sértő dolgokat feltételez idegen emberekről.
2014. dec. 31. 06:06
 13/17 anonim ***** válasza:
miért, te megnyalod a gemkapcsot az irodában?
2015. jan. 19. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
A futárok leszedegetik a pizza tetejéről, ami tetszik nekik. A koszos kezükkel. Futár ismerősöm mesélte.
2019. okt. 11. 13:22
 15/17 anonim válasza:

Dolgoztam étteremben, és ott semmi ilyesminek nem voltam szemtanúja😅

De sokszor megfordul az emberek fejében

2020. nov. 25. 22:07
 16/17 anonim válasza:
22%
Hát rossz hírem van. Egykor dolgoztam futárként, és a diszpécser mesélte, hogy előző helyén, ahol ő is futárkodott, annyira alázgatós volt az egyik megrendelő, hogy ő bizony beleköpött a pizzába mielőtt átadta. Általában onnan ered az ellenszenv, ha nem adsz borravalót, de ez általában nem elég, ettől még nem csuláznak bele. Viszont ha arrogáns is vagy, meg direkt szivatod a futárt és/vagy munkatársait, számíts a bosszúra! Ha jó fej vagy velük, nem kell félned, sőt tisztelni fognak.
2020. nov. 25. 23:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel az étteremben is beleköphet a pincér, vagy a séf az ételbe. Sőt az élelmiszergyárakban is, de én bízok benne, hogy azért ez nem gyakori dolog. Ha nincs valami ellentéted a futárral, pl borravaló hiánya, vagy, bunkó stílus, akkor szerintem nem kell ettől tartani. Naponta több tucat ételt is kivihetnek, nincs erre idejük, van elég bajuk mikor esőben, hóban kell kivinni az ételt. Nem hiszem, hogy ilyenen járna az eszük.
2020. nov. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!