Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha pizzát rendelek vajon...

Ha pizzát rendelek vajon megnyalják a készítők?

Figyelt kérdés
Mindig erre gondolok, hogy milyen gusztustalan dolgokat művelhetnek az ételkiszállítós konyhások

2014. dec. 18. 14:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Hát... előfordulhat hogy beleköpnek, de erre jobb nem gondolni. Az jobban idegesit ha a futák lezabálja feltétről a húst, meg a legfinomabb dolgokat... néha jól látható a nyoma ahonnan kiszedegette a finomabb falatokat.
2014. dec. 18. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor ne vegyél se kenyeret, se semmit, ami emberrel kerül kapcsolatba a gyártása során. Sőt, étterembe se menjél, ha jót akarsz. Bunkók mindenhol vannak, de ez nem azt jelenti, mindenki bunkó ebben a szituban.
2014. dec. 18. 14:48
 3/17 A kérdező kommentje:
a szemét
2014. dec. 18. 14:49
 4/17 anonim válasza:
39%

Én úgy tudom, hogy nekik az benne van a munkaköri leírásban, hogy kötelesek megnyalni.

Igaz, csak a dobozt. :)

2014. dec. 18. 14:57
 5/17 anonim válasza:
19%
Én csak a taknyomat szoktam szétkenni rajta. Jókat szoktunk röhögni a kollégákkal. :D
2014. dec. 18. 14:58
 6/17 A kérdező kommentje:
hányok
2014. dec. 18. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel ne vegyél semmit :D
2014. dec. 18. 15:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Férjem SZAKÁCS, nem "ételkiszállítós konyhás". Soha nem tenne ilyet, mert ő szereti a lehető legjobbat kiadni a keze alól. Van beleszólása, milyen alapanyagokat rendeljenek, így nem szarból kell várat építenie, hanem normálisan tud dolgozni.

Lehet, hogy vannak ilyen helyek, de azok elég szutykok lehetnek.

szerintem egy vadidegen ételével nem csinálnak ilyet, Max visszaküldött kajával, problémás vendéggel, de ez sem jellemző.

2014. dec. 18. 15:23
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Nyilván megnyalja, enélkül honnan tudná, hogy elég jó-e?
2014. dec. 18. 16:48
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy te eszed az ócska, lisztes kaját amitől beteg leszel, és azzal foglalkozol, hogy beleköpnek-e?

Nem, a nyáltól nem leszel rákos, nem leszel elhízott, nem lesz szív-érrendszeri betegséged. A gluténtól és a sok szénhidráttól igen. Remélem most megnyugodtál :D

2014. dec. 18. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!