Melyek a legjobb játék fejlesztő, készítő stúdiók?
Figyelt kérdés
Mint például The Create Assembly,Quantic Dream,Activision stb..mondanátok jó játékfejlesztő studiókat?2014. okt. 3. 19:03
1/2 anonim válasza:
Ubisoft (Sokan alázzák az optimalizáció miatt, de én szeretem), Lionhead Studios, CD Projekt Red, ezekben még nem csalódtam. Na jó, Ubisoftban az AC 3 miatt, de elhanyagolható. Ami még jó szerintem, az a Blizzard, de olyannal ritkán játszom, a mászkálós játékokat jobban szeretem. Mielőtt bárki lepontoz, ez szubjektív vélemény, nem kötelező hallgatni rám, én ezeket szeretem. Kulturáltan el lehet mondani, hogy miért nem jók az ajánlataim, ötleteim vagy hívjátok aminek akarjátok, "mert csak" kommenteket írni is felesleges.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen az Ubisoft elég jó ! :)
2014. okt. 5. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!