Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha így átvernének, mit tennél?

Ha így átvernének, mit tennél?

Figyelt kérdés
Az éttermek előtt van, ahol ki van rakva hogy mit lehet kajálni, van ahol étlap is van. Bementek, egyből kéritek amit kinéztetek, a végén meg jóval magasabb számlát kapnátok. Kértek egy étlapot, és látjátok, hogy sokkal többe kerül minden, mint ahogy kint volt írva. Kérdőre vonjátok a pincért, hogy a kinti étlapban mik is vannak, mire ő annyit felel "Jaa, hát az kamu." .
2014. aug. 4. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt felelte?

Ez csalás akkor.

Mennék a hivatalos szervekhez.

A feltüntetett árért kötelesek eladni a terméket!

Talán még egy spray-vel fel is írnám a kirakatüvegre, hogy csalók.

2014. aug. 4. 11:27
 2/5 anonim válasza:
Biztosan feljelentenem a helyet.
2014. aug. 4. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Konkrét lépsekre vagy kiváncsi?

1. Panasztétel, főnökhívás.

Ezt jegyzőkönyvbe kell foglalniuk, abból egy példányt kapnod kell.

Ha ezt nem teszik meg:

Vásárlók könyvébe beírás. Abból akkor van egy írásbeli példányod.

2. A papirossal tudsz menni a fogyasztóvédelemhez, Gazdasági Versenyhivatalhoz, rendőrségre.

2014. aug. 4. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
én is rájuk küldenék valakit...nav..meg írtam volna egyből panaszkönyvbe
2014. aug. 4. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

En elso korben fotoznek parat, csak a biztonsag kedveert, de ez csak az en hulyesegem, hogy ala tudjam tamasztani a panaszom.

Aztan panaszkonyv, nagybetuvel irva a problemam.

Aztan a tulaj/fonok/etteremvezeto.

Vegul a hatosag.

Lehet, hogy felfujom a dolgot, en nem a penz miatt csinalnam, azt vissza sem kernem, de engem ne verjen at sehol, senki, semmivel.

2014. aug. 4. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!