Milyen kolbászt tennél tejfölös-kolbászos krumplilevesbe?
Figyelt kérdés
Nekem míves parasztkolbász maradt (amit eredetileg lencseleveshez vettem), ezzel nagyon finom lett a leve, de maga a kolbász kicsit tömény volt.2012. márc. 19. 11:03
1/5 anonim válasza:
ha jó ize lett semmi baj, a lencselevesben is ugynilyen tömény lenne maga a kolbász.ezért kell csak kevés bele, mert maga a kifőtt íz adja meg a leves sava-borsát.
fura hasonlat, de igaz, a csontot sem esszük meg, mégis isteni leves lesz belőle.
2/5 anonim válasza:
A legjobb a puhább lángolt kolbász, mert az a végén nem lesz tömény. Viszont a parasztkolbászt nagyon apróra vágva teszem a levesbe, igy az ize belefő, és nagyon finom lesz.
4/5 doboszoli válasza:
Lehetőleg max. 1-2 napja füstölt, lágy "én-félét".
Az ilyen ételeket a kolbásztöltéshez igazítom.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. márc. 20. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!