Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kolbászt tennél tejfölö...

Milyen kolbászt tennél tejfölös-kolbászos krumplilevesbe?

Figyelt kérdés
Nekem míves parasztkolbász maradt (amit eredetileg lencseleveshez vettem), ezzel nagyon finom lett a leve, de maga a kolbász kicsit tömény volt.
2012. márc. 19. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

ha jó ize lett semmi baj, a lencselevesben is ugynilyen tömény lenne maga a kolbász.ezért kell csak kevés bele, mert maga a kifőtt íz adja meg a leves sava-borsát.

fura hasonlat, de igaz, a csontot sem esszük meg, mégis isteni leves lesz belőle.

2012. márc. 19. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A legjobb a puhább lángolt kolbász, mert az a végén nem lesz tömény. Viszont a parasztkolbászt nagyon apróra vágva teszem a levesbe, igy az ize belefő, és nagyon finom lesz.
2012. márc. 19. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
tóalmásit,az jó füstös!
2012. márc. 19. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:
55%

Lehetőleg max. 1-2 napja füstölt, lágy "én-félét".

Az ilyen ételeket a kolbásztöltéshez igazítom.

2012. márc. 19. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. márc. 20. 08:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!