Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik boltban kapható a...

Melyik boltban kapható a legháziasabb ízű tortalap? Ilyen tortába milyen krémet tennél, hogy picit ünnepibb legyen?

Figyelt kérdés
Nem lesz időm mindennel elkészülni, és arra gondoltam most úgy csinálok 2 tortát, hogy megveszem hozzá a lapot. Hol érdemes?
2013. jún. 10. 22:42
 1/3 anonim válasza:
Nem vagyok egy fő cukrász, de Édesanyám egy 3 tojásos tortalapot fél óra alatt csinál meg ebből 10 percet a sütőben tölt. Szerintem az a "legháziasabb".
2013. jún. 13. 20:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, normál esetben én is ilyen háziasat csinálok. De két kisegyerek mellett, 30 fős társaságot látok vendégül segítség nélkül. Mindenhonnan próbálok időt lecsípni. Lesz édes süti, sós süti, főt étel, saláta stb... A kész tortalap pl. egy jó alternatíva lett volna, de végülis nem tortát csinálok.

Azért köszi

2013. jún. 14. 22:58
 3/3 anonim válasza:

Értem akkor viszont én kérek elnézést :D

A bolti tortalapokhoz pedig nem nagyon tudok hozzászólni :)

Mondhatni, még egyszer nem ettem olyat :)

De remélem jól sikerült a vendéglátás vagy jól fog sikerülni! :)

2013. jún. 15. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!