Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés karajba töltelék. Te...

Sertés karajba töltelék. Te mit tennél a töltelékbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kezdő vagyok még a konyhában, de karácsonykor szeretném a családomat valamilyen finomsággal meglepni. Arra gondoltam, veszek karajt, azt kettévágom, kikloffolom, és tennék bele valamilyen tölteléket. Igen ám... de miből álljon a töltelék?? Jó lenne ha segítenétek, és adnátok néhány különlegesebb tippet, amit nehéz lenne elrontani. :D


Előre is köszönöm, és békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)


2010. dec. 22. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha kettévágod, akkor sajt, sonka, spárga, bacon, brokkoli, aszalt szilva (persze ez mind vagy, vagy, nem egyszerre). De nem kell elvágnod, csak kifúrod és füstölt kolbász is mehet bele (debreceni karaj). De ki is ránthatod, és akkor a zsemlemorzsa helyett beleforgathatod szezámmmagba, vagy gyalult mandulába. Ennyi nagy hirtelen.
2010. dec. 22. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Gomba, tojás,
2010. dec. 22. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jól hangzik. :D
2010. dec. 22. 17:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kajajt lehet tölteni kolbászhussal vagy gyulai kolbival is,és utána megsütöd sütőbe(a közepén van a kolbi körben a hus.Lehet csinálni több féle rántott hust is pl kiklopfolod a karajszeleteket és betöltöd soknkával-sajtal,gombával-sajtal,kolbival-sajtal.Amúgy lehet h valami májas töltelék is jo lenne bele.
2010. dec. 22. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 A kérdező kommentje:

első válaszoló:

és hogyan fúrod ki?? Ez a kolbászos kifúrós ötlet nagyon megtetszett.

2010. dec. 22. 17:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

hello! én szoktam készíteni csirkemáspástétommal töltött

karajtekercset.kicsit ügyeskedni kell a karaj szétnyitásával, de nem bonyolult.

ha érdekel bővebben írj és én írok:)))

2010. dec. 22. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem a máj, gomba hagyma verzió jön be :)
2010. dec. 22. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A karajba középen beleszursz egy nagy éles kést és ha nem elég kemény a kolbi le is faygaszthatod elötte ugy könnyen átcsuszik.
2010. dec. 22. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
És ha a kolbász még mindig nem akarna átcsússzanni,akkor én beszoktam olajozni....
2010. dec. 22. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)Remélem tökéletesre sikeredik.
2010. dec. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!