Ez szerintetek egy étteremnél beválhat?
Attól függ, hol.
Az emberek általában nem szánnak sok időt a reggelire, ha csak nem pihennek valahol, de munkába sietve...
Mi lenne a reggeli??
Mivel én ennyi pénzből a 3 tagú családomnak ebédet főzök 2 napra...
Szerintem ez nagyon drága egy reggeliért.
Tekintve, hogy reggelire általában nem eszi magát gyomorrontásig az ember... kb. 1000-1200 ft lenne maximum a reális ár. Gondolj bele. A legtöbben megesznek egy rántottát és televannak. Vagy egy tál műzlit joghurttal. Esetleg letolnak mellé egy kávét. Nem úgy, mint vacsoránál és ebédnél, ahol a fogásokat végigpróbálgatva 3 tányérral is esznek egyesek.
Rengeteg étterem van ahol fix árért all u can eatet kapsz.. Reggelit azért nem csinálnak, mert az ember munka előtt nem fog beülni egy étterembe.. Ha meg nyaralásról beszélünk, ott a hoteleknek van ilyen szolgáltatása. Remélem nem ez volt a világmegváltó ötleted! :D
Az áraid meg nagyon elrugaszkodottak.
Hétvégén meg szerintem azért nem lenne kereslet rá, mert az emberek olyankor örülnek, hogy lazíthatnak, pihenhetnek, ráérnek kikelni az ágyból, nem kell indulni sehova kora reggel...Akik pedig mennek, azok leginkább bevásárolni mennek le, hogy megfőzhessenek ebédre, azok meg azért nem érnének rá reggelizni beülni.
Megkérdezhetem, hogy hogy jött az ötlet, mi alapján láttál benne fantáziát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!