Beválhat ha egyszerűen nem adok rá többet pelust?
Figyelt kérdés
Itthonra gondoltam... Tudom még csak június közepe van, de szeptember 1-től kezdené az ovit, nekem muszáj visszamennem dolgozni, őt pedig csak szobatisztán veszik fel... A bátyja ilyenkor már wc-be is sokszor belepisilt, belekakilt, ő valamiért nem akar se wc-t se bilit... Eddig 2x pisilt bilibe, össze-vissza dicsérgettük, kapott matricát is, nagyon örült magának, aztán ki tudja miért azóta látni sem akarja a bilit, most már hetek óta... Nem szól, nem jelez ha kell neki pisilni... Félek várni vele, mert repülnek a hetek...2014. jún. 11. 13:11
1/7 anonim válasza:
Bocs az offért, de mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Ugyanez a helyzet nálunk is, néha-néha szól (de azt is csak a kakinál). És hamar eltelik a nyár. Most lent lesznek pár hetet vidéken, ott biztos, hogy nem adok rá pelust, aztán majd meglátjuk.
2/7 anonim válasza:
Én nagy melegben nem adtam rá pelust.
S bejött. :)
Tudom, nem minden gyereknél válik be, de azt hiszem egy próbát megér!
3/7 anonim válasza:
Igen, mi is így voltunk, s csak így szokott le a pelenkáról!
Volt egy két baleset, de hamar kiszáradt a szőnyeg
4/7 anonim válasza:
Mi is az ovikezdés miatt gyúrunk a szobatisztasággal. Én sem adok rá már itthon pelust. Most tervezem, hogy rövidebb sétára is pelus nélkül indulunk. Hát nem tudom mi lesz. :))) Annyit kérdezhetek, hogy a deles alvásnál is pelus nélkül hagyjátok, vagy azért alváshoz még tesztek?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 12. 08:58
6/7 anonim válasza:
Sajnos, hasonló cipőben járunk mi is. Teljesen kétségbe vagyok esve, ezeket az átkozott pelenkákat úgy szeretik, hogy még negyven fokban is kikövetelik. Próbálnám kihasználni a hőséget, de kiabál, hogy csomagolj be. Ettől függetlenül nektek bevàlhat ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!