Melyik étteremnél finomabb a kaja? McDonal's vagy Burger King?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 14:18
2/19 anonim válasza:
meki. épp témábavág a kérdésed :)))
4/19 anonim válasza:
Jaja, ez hogyan jön az esküvő témához? :)
Amúgy nekem a Burgeres hambi zsemléje ízlik, de a mekisnek meg finomabb a húspogácsája. Szóval a kettő kombinációja tökély lenne. :)
5/19 anonim válasza:
Szerintem meg házi csülkös bableves! :D
6/19 anonim válasza:
Az attól függ. A krumpli és a fagyi a mekiben finomabb.
Szendvicsek közül meg... Hát, a sajtburger jobb a mekiben, de nagyon szeretem a BK Whopperjét... Csak megmelegíthetnék a zsömlét is, mert olyan fura, hogy az hideg, és nincs lepirítva.
7/19 anonim válasza:
Valami a Burker Kingnél, de esküvő céljából előbbi jobb, mert olcsóbban kijöttök.
8/19 anonim válasza:
Szerintem meki jobb, de a Burgerben is vannak nagyon jó kaják!
9/19 anonim válasza:
Egyértelműen Meki!
Kérdező, azért a végén áruld el, hogy mit keres az esküvő kategóriában! Ott lesz a lagzi? :D
10/19 Ice-T válasza:
Szerintem vegyél marhahúst, daráld le vagy daráltasd le a boltban, a neten keress egy receptet a hamburger hús pogácsához és otthon készítsd el. 100% marhahúsból, egyébként nem rossz ízű a mcdonalds, de egy házi hamburger sokkal finomabb, táplálóbb és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!