Kávérajongók! Mit gondoltok a Costáról? Megéri az árát?
Figyelt kérdés
Még nem próbáltam, úgyhogy minden saját tapasztalaton alapuló választ köszönettel fogadok.2014. jún. 8. 17:13
1/3 anonim válasza:
szerintem nagyon vacak a kávéjuk, a többi termékük meg még rosszabb. Hasonló kategóriában a starbucks sokkal jobb.
2/3 anonim válasza:
Nem. Ha rendes kávét akarsz, keress rá a guglin, egyre több jó hely van.
- A legerősebb kávéízt eddig a Printában kóstoltam.
- Az EcoCoffee-ban marha krémes az állaga.
- A Feketében cukor nélkül egész jót lehet kortyolni.
3/3 anonim válasza:
Az italok szempontjabol valoban a sor vegen van, a Starbucks sokkal nagyobb valasztekkal es szerintem finomabb kaveval rendelkezik.
Viszont van, hogy megis a Costat valasztom, mert pl.a nyugatinal levo kavezojuk abszolut megfelel tanulasra vagy csajos es tarsasagi beszelgetesekre.
A Starbucksba beulni nem szeretek, nekem tul zajos es zsufolt. Onnam csak elvitelre kerek, utkoznben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!