1/5 anonim válasza:
Elég korrekt az ár/teljesítmény aránya finom sör, és nem is gyenge, ráadásul a dobozos Soproni a sparban már nagyon rég óta 200Ft a többi Magyar sör pl.: Arany ászok, Borsodi, Dreher mind megdrágult a népegészségügyi termékdíjnak nevezett rablás miatt és kb. 230-240Ft-ba is belekerülnek de a Soproni még mindig 200Ft. Ja és az üveges még olcsóbb ha visszaviszed az üveget, meg kicsit jobb is.
2/5 anonim válasza:
Alapból nem szeretem a sört, de a Soproni ízlik.
4/5 anonim válasza:
Én szeretem, mondjuk igazából 3 eléggé eltérő karakterű sört szoktam inni néha, hogy mikor mit az általában attól függ melyik boltban jártam akkor mikor kedvet kaptam hozzá. :)
Soproni, Löwenbräu vagy Kozel. :)
Részemről az árához mérten tökéletesnek tartom, sok nem fogy belőle havi 1-2 doboz, mikor melyik márkából, régebben kísérletezgettem több sörrel is, de a Soproni maradt végül.
5/5 anonim válasza:
A kézműves sörök nagyon jók!
Csak 500Ft körül van üvegje :(
A nagyüzemi meg egyre rosszabb minőségű, el vannak kukoricásítva.
Egyébként egyik sem magyar tulajdonú, tehát nem magyar.
Démon és 1895 egész jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!