Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit gondoltok a Bosodi ízesíte...

Mit gondoltok a Bosodi ízesített söreiről?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nyáron jók ezek a vackok, de inkább sima sör :D Persze az alkohol szárít pluszba :D A citromosat imádtam, de amikor jöttek sorba... Ízlenek még a citrusosak: a grapefruitos, narancsos (mondjuk lehet grapefruitos csak Soproniból van, na mindegy :D) A meggyes, áfonyás nekem morbid. Nem illenek a sörhöz. A málna bejött, emlékeztetett az egyik kedvenc kocsmámban kapható italra, aminek macifröccs vagy macivalami volt a neve, már nem tudom. Sör volt + vadmálna. És akkoriban még sehol sem voltak ezek az ízesített cuccok :D
2014. ápr. 19. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem elrontják a sör ízét, a Borsodi úgy jó ahogy van.

Amikor bejött, pár éve kóstoltam, de nem jött be.

2014. ápr. 19. 13:11
 3/6 doboszoli ***** válasza:
Forróságban a citromos jéghidegen bejön. a többit nem kedvelem, bár a málnást még nem kóstoltam, az akár jó is lehet.
2014. ápr. 20. 08:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Én tartom Kádár elvtárs nagy mondását, hogy "ha ez krumplileves akkor az tényleg legyen krumplileves"

Vagyis, ha sört akarok inni, akkor csak sört iszom, ha savanykás italta vágyom akkor mondjuk meggylevet, de a kettőt sohasem keverem össze.

2014. ápr. 20. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Fuuuuj
2014. ápr. 20. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Üdítőital - némi sörrel ízesítve.
2014. ápr. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!