Üdv! Lehetek-e úgy szakács, hogy nem dolgozok hússal, ugyanis vegetáriánus vagyok?
Azt hittem a vegák csak nem eszik meg a húst, nem tudtam, hogy nem is dolgozzák fel. :)
Természetesen nincs ilyen, és ilyen képzés sincs.
" max elvégzed a szakács sulit"
És azt hogy ??!! :D
És aztán egyike lesz annak a kb 5 kizárólag vega szakácsnak, akire szükség van az országban. :)
De tökmindegy, ha külföldön is, akkor a munkaerőpiac is gazdagabb.
Mégis mi a fenét kötsz bele abba, hogy elvégzi a szakács sulit???
Ő kérdezett, hogy hogyan lehetne vega szakács, nem azt kérdezte hány vega szakácsra van szüksége az országnak.
Megtanulni a szakmát nem fogod tudni enélkül, szerintem nem létezik olyan szakácsiskola, ahol húsmentesen szakáccsá válhatsz.
Viszont ha kibírod azt az 1-2 évet, utána már gondolkozhatsz vegetáriánus étteremben.
Magyarországon valószínűleg nem, de más, nálunk felvilágosultabb országokban bizony létezik ilyen képzés.
Ha beszélsz idegen nyelveket, elsősorban pl. Japánban, USA-ban, Angliában, Indiában érdemes ilyesmi iránt érdeklődni!
"Mégis mi a fenét kötsz bele abba, hogy elvégzi a szakács sulit???"
Te normális vagy?
Van fogalmad róla mit, hogyan tanítanak egy szakács képzésen?
Ha kijelenti, hogy nem dolgozik hússal, (erről szól a kérdés, ha elolvastad volna) akkor szerinted hogy a fenébe tudná elvégezni az iskolát?
Az első héten elküldik a pi.csába, gondolkozzál már!
Téged se az eszedért szeretnek mi?
Ez nem belekötés te roppant okos ember!
Ezek a tények!
Nincs ilyen iskola, a hagyományos képzés ilyen módon elvégezhetetlen, és azért nincs ilyen iskola, mert a kutya nem alkalmazna ilyen szakácsot.
Csak hogy leszálljuk a földre.
Muszéj volt lepontozni azért, mert kivételesen a többi válaszadóval ellentétben (tisztelet a kivételnek!) hasznos információt adtam arról, hogy hogyan tanulhat???
Pl.! De pontozzátok le ezt is, mert attól, hogy a beszűkült magyarisztánban nincs, már máshol se lehet, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!