Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Üdv! Lehetek-e úgy szakács,...

Üdv! Lehetek-e úgy szakács, hogy nem dolgozok hússal, ugyanis vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán olyan szakács képzés?

2014. máj. 25. 11:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%

Azt hittem a vegák csak nem eszik meg a húst, nem tudtam, hogy nem is dolgozzák fel. :)

Természetesen nincs ilyen, és ilyen képzés sincs.

2014. máj. 25. 11:43
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ilyen képzés, max elvégzed a szakács sulit, majd elmész vega szakácsnak.
2014. máj. 25. 11:46
 3/21 anonim ***** válasza:
5%

" max elvégzed a szakács sulit"

És azt hogy ??!! :D

És aztán egyike lesz annak a kb 5 kizárólag vega szakácsnak, akire szükség van az országban. :)

De tökmindegy, ha külföldön is, akkor a munkaerőpiac is gazdagabb.

2014. máj. 25. 11:50
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Mégis mi a fenét kötsz bele abba, hogy elvégzi a szakács sulit???

Ő kérdezett, hogy hogyan lehetne vega szakács, nem azt kérdezte hány vega szakácsra van szüksége az országnak.

2014. máj. 25. 12:04
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Megtanulni a szakmát nem fogod tudni enélkül, szerintem nem létezik olyan szakácsiskola, ahol húsmentesen szakáccsá válhatsz.

Viszont ha kibírod azt az 1-2 évet, utána már gondolkozhatsz vegetáriánus étteremben.

2014. máj. 25. 12:04
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Legyél cukrász vagy pék!
2014. máj. 25. 12:18
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem ragaszkodsz a papírhoz, és tényleg lelkes vagy, akkor szerintem simán elmehetsz gyakornoknak vegetáriánus éttermekbe. Szerintem a vendéglátás pont az a hely, ahol senkit nem érdekel a végzettséged, csak a tudásod.
2014. máj. 25. 12:19
 8/21 anonim ***** válasza:
55%

Magyarországon valószínűleg nem, de más, nálunk felvilágosultabb országokban bizony létezik ilyen képzés.

Ha beszélsz idegen nyelveket, elsősorban pl. Japánban, USA-ban, Angliában, Indiában érdemes ilyesmi iránt érdeklődni!

2014. máj. 25. 12:24
 9/21 anonim ***** válasza:
20%

"Mégis mi a fenét kötsz bele abba, hogy elvégzi a szakács sulit???"

Te normális vagy?

Van fogalmad róla mit, hogyan tanítanak egy szakács képzésen?

Ha kijelenti, hogy nem dolgozik hússal, (erről szól a kérdés, ha elolvastad volna) akkor szerinted hogy a fenébe tudná elvégezni az iskolát?

Az első héten elküldik a pi.csába, gondolkozzál már!

Téged se az eszedért szeretnek mi?

Ez nem belekötés te roppant okos ember!

Ezek a tények!

Nincs ilyen iskola, a hagyományos képzés ilyen módon elvégezhetetlen, és azért nincs ilyen iskola, mert a kutya nem alkalmazna ilyen szakácsot.

Csak hogy leszálljuk a földre.

2014. máj. 25. 12:29
 10/21 anonim ***** válasza:
62%

Muszéj volt lepontozni azért, mert kivételesen a többi válaszadóval ellentétben (tisztelet a kivételnek!) hasznos információt adtam arról, hogy hogyan tanulhat???

[link]

Pl.! De pontozzátok le ezt is, mert attól, hogy a beszűkült magyarisztánban nincs, már máshol se lehet, ugye...

2014. máj. 25. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!