Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek a Don Pepéről?

Mi a véleményetek a Don Pepéről?

Figyelt kérdés
Többször rendeltem tőlük (III, XXI), és nekem kivétel nélkül az ehetetlent súrolta. Olyan sokan dicsérik, de a sütimbe beleállt a villa, olyan régi volt, a "hús salátaágyon" 2200 Ft-ért két szelet zsírdarab volt pár felkockázott uborkával, mintha semmit sem ettem volna, rendelhettem máshonnan, a gyrosukban a három szelet burgonya tocsogott az olajban, gyanakvóvá tett benne a zöldségek kinézete meg a krumpli állaga, mert kb. olyan volt, mint amit már előttem ettek, a pizzájuk gumis és szénné égett, a palacsintájukról ne is beszéljünk. Nem vagyok válogatós, de a kutyám ette meg a kajájukat. Kíváncsi lennék, mi folyik a konyhán...
2014. márc. 16. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Mi XI lakunk a mennyecske utcából rendelünk több mint 8éve nálunk mindig minden rendben volt a rendelt étele is ,és futárral is.

Egyszer fordult elő ,hogy nem kaptuk meg az ételt időben kb 3éve . Kiderült ,hogy elütötték a futárt. Az nap már nem kaptunk pizzát másnap potólták ,/ a mi kérésünkre /söt még 2db bármikor beváltható 5000ft pizza kupont kaptunk.

azt tudnod kell ,hogy a Don-Pepe is Franchise rendszerben müködik ezért a minőség más lehet.

2014. márc. 16. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze, de elég furcsa, hogy két kerület, többszöri rendelés, és mindegyik fogyaszthatatlan... Hát, akkor biztos csak engem boldogítanak vele. :)
2014. márc. 16. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Kimondottan szar és felejtős.
2014. márc. 16. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Pesten a IV. kerületben és emellett Székesfehérváron rendeltem többször is, én szeretem őket. Sosem volt gond a pizzájukkal, nagyon finom volt, hamar ki is hozták. Más ételt nem próbáltam náluk.
2014. márc. 16. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 1 üzletüket ismerem, és arról is csak "belülről" tudok nyilatkozni.

Nem mondom meg a konkrét helyet, de azt igen, hogy egy sötét dzsuvás retkes szar konyhán kellett volna főzni, olyan pénzért, hogy nem is csoda, hogy ilyen minőségű a kaja, mert annyiért magára valamit adó szakács nem megy el dolgozni.

Igen, franchise rendszerben dolgoznak, de azt nem volt időm kideríteni, melyik ponton szarják el a recepteket.

Eleve szarul találják ki, vagy menet közben módosul valahol, de hogy jó része (azért volt kivétel) nem működik, az biztos.

Meg az is biztos, hogy gondolkodásra képtelen pontagyúakat alkalmaznak, akiknek tollba mondják hogy kell főzni, és az jó "szakember" aki mindenféle fenntartás , ellenőrzés, érzés, ízlés, stb nélkül, szemellenzősen követi az utasításokat.

Szóval nem kell csodálkozni a végeredményen, azért az gondolom nem képezi vita tárgyát, hogy ilyen módon nem lehet ételeket készíteni.

Gyártani lehet, de odafigyelve lelkiismeretesen főzni nem.

Nem beszélve arról, hogy olyanok döntenek dolgokról, akik nem látnak bele 1-1 konyha működésébe, teljesen irreális és eszement döntéseket hoznak, így minden további nélkül előállhat olyan helyzet, hogy pl fele annyi dolgozó van, mint amennyire szükség lenne.

Persze, hogy odaég a pizza, régi a hús, (előre lesütnek egy rakással, másképp megoldhatatlan) becsomagolják kiszállításra az étteremben megmaradt maradékot, stb.

2014. márc. 16. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt hármas. Én csak vendégként ismerem a Don Pepét, de pont olyan kép alakult ki róla bennem, mint amit ötös belsősként leírt róla. Amikor még csak egy éttermük volt, ezelőtt talán 15 éve, akkor néha még az ehető határát is súrolta a kajájuk, de ez régen volt.
2014. márc. 16. 15:39
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Úgy látszik, nem csak 5-ös szidja a Don Pepét "belülről".

2014. márc. 16. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:

"Csordàs Dari Orsolya‎

Sziasztok! Tegnap a Bekasmegyeri Don Pepebol rendeltem egy vekony tesztas margarita pizzat. Olyan vekony volt a pizza,hogy a papirrol nem tudtam felszedni!!!! Kb.palacsinta tesztahoz tudnam hasonlitani!!! Szaraz,elvezhetetlen volt!! 1630ft-ert!!! Erdemes reklamalnom valahol???"

Úgy látszik, akkor a békásmegyeri tényleg felejtős, nem csak nálam.

2014. márc. 16. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim a XXI. kerületi Don Pepével:

- lassú szállítás

- kaja minősége: közepes

- higénia: 0 (nem mosnak kezet a dolgozók, kosz van a konyha részen)

2014. márc. 16. 23:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!