Ki az a barom, aki McDonaldsba jár? Nem elég, hogy szar semmit árulnak, de még pofátlanul pofátlanul drágán! Nem értem, ki megy oda?
1) ami engem illet, nem modtam, hogy hízlal, nyilván a lángos is, csak azt mondtam, hogy aránytalanul drága és olcsóbban kapsz jobbat, ha bármely pontján a városnak mész egy sarkot, ezért az az érzésem, hogy sznobok járnak oda, csak a márkanév miatt
2) elég sokminden van, ami nem drága havi egyszer, de azért mégis drága relatíve, egy gyorsétterem esetében ez drága, étterem esetében nem, de az eléggé más kategória
Tudnál mondani ilyen helyeket? Ahol olcsóbban még nagyobb burgereket lehet kapni?
Habár én csak szeptember óta élek Budapesten, még nem találtam ilyent. Szivesen fogadnék pár címet :) (XI. kerületben lakom, de a város biztonságosabb pontjaira is simán elmegyek ha tényleg olyan jó hamburgereket lehet venni :))
Miért "barom" az aki a mekibe jár? Hagy járjon. Mindenkinek szive joga ott és azt enni, amit akar. Senkinek semmi köze hozzá, és főleg nem érdemli azt, hogy valaki az ízlése miatt lebarmozza!
Szerintem a fiatalok zöme jár oda. Mi is többet jártunk régen, ma már kevesebbet, mert megtanultam főzni.
Mi is szeretjük, és havonta 1-2 alkalommal belefér.
De hagy kérdezzek vissza: az nem barom, aki minden hétvégén részegre issza magát, hogy aztán végighányja a hazafeléutat, meg gazdagítsa a kocsmákat, szórakozóhelyeket (ahová szintén drága egy belépő, és annyiba kerül egy pohát ital ára, mintha egy üveggel vennél)?
@32: XI. kerületben van a Magic Burger, az Újbuda Center (Tesco) közelében, az Alíz utcában. Az jó burger például, ha nem is olcsóbb.
A teljesség igénye nélkül jó burgerek szerintem még: Ring (Andrássy út), Goodburger (Egyetem tér), Dallas (Óbuda), a Vágóhídnál az a kis büfékocsis talponálló (IX. ker.). Vega vonalon meg például az Azteca Grill vagy a Vega City. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!