Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ki az a barom, aki McDonaldsba...

Ki az a barom, aki McDonaldsba jár? Nem elég, hogy szar semmit árulnak, de még pofátlanul pofátlanul drágán! Nem értem, ki megy oda?

Figyelt kérdés
Az ELMU-s 20% kuponnal mentem be, de úgy is pofátlanu drágán adtak nekem egy pici hamburgert, minél 3-szor nagyobbat és sokkal finomabbat árultak melette fele annyiért!

2014. márc. 12. 18:04
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

1) ami engem illet, nem modtam, hogy hízlal, nyilván a lángos is, csak azt mondtam, hogy aránytalanul drága és olcsóbban kapsz jobbat, ha bármely pontján a városnak mész egy sarkot, ezért az az érzésem, hogy sznobok járnak oda, csak a márkanév miatt

2) elég sokminden van, ami nem drága havi egyszer, de azért mégis drága relatíve, egy gyorsétterem esetében ez drága, étterem esetében nem, de az eléggé más kategória

2014. márc. 17. 20:15
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

Tudnál mondani ilyen helyeket? Ahol olcsóbban még nagyobb burgereket lehet kapni?

Habár én csak szeptember óta élek Budapesten, még nem találtam ilyent. Szivesen fogadnék pár címet :) (XI. kerületben lakom, de a város biztonságosabb pontjaira is simán elmegyek ha tényleg olyan jó hamburgereket lehet venni :))

2014. márc. 17. 21:33
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbban kapsz jobbat... a jobb megint relatív dolog, hogy kinek melyik a jobb, szóval aki a McDonalds féle burgert szereti, hiába adnak olcsóbban nagyobbat, ha más az íze, ilyen egyszerű...
2014. márc. 17. 23:31
 34/38 anonim válasza:
100%

Miért "barom" az aki a mekibe jár? Hagy járjon. Mindenkinek szive joga ott és azt enni, amit akar. Senkinek semmi köze hozzá, és főleg nem érdemli azt, hogy valaki az ízlése miatt lebarmozza!

Szerintem a fiatalok zöme jár oda. Mi is többet jártunk régen, ma már kevesebbet, mert megtanultam főzni.

Mi is szeretjük, és havonta 1-2 alkalommal belefér.

De hagy kérdezzek vissza: az nem barom, aki minden hétvégén részegre issza magát, hogy aztán végighányja a hazafeléutat, meg gazdagítsa a kocsmákat, szórakozóhelyeket (ahová szintén drága egy belépő, és annyiba kerül egy pohát ital ára, mintha egy üveggel vennél)?

2014. márc. 24. 08:55
 35/38 anonim ***** válasza:
30%
2014. márc. 24. 19:19
 36/38 anonim válasza:
32%
Én te barom!
2014. júl. 10. 11:11
 37/38 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy te "kérdezőállat", szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy a kérdésed ESETLEG sértő lehet a szar-semmi készítő dolgozóknak. Mert ba*dmeg, mi amíg ott vagyunk minden percben megcsinálunk vagy 10-20 szendvicset, esetenként többet is. Kitanuljuk az összes gép használatát, az összes dressinget bevágjuk, kedvesen, gonddal készítjük a mocskos szendvicsedet, ami utána a gusztustalan torkodon megy le. Mondjak valami ujjat? A paradicsomot frissen ott, helyben szeleteljük, így vágtam el az ujjam is. Természetesen nem késsel. A sajtburgeredben sem műanyag van. mondd már meg minek nyávogsz itt... egyébként meg ha picinek találtad a hamburgert, ami amúgy nem drága 250 ft, akkor egyél legközelebb vmi nagyobbat, lásd big mac, vagy ne gyere be a p*csába.
2015. márc. 1. 21:37
 38/38 joshy8084 ***** válasza:

@32: XI. kerületben van a Magic Burger, az Újbuda Center (Tesco) közelében, az Alíz utcában. Az jó burger például, ha nem is olcsóbb.

A teljesség igénye nélkül jó burgerek szerintem még: Ring (Andrássy út), Goodburger (Egyetem tér), Dallas (Óbuda), a Vágóhídnál az a kis büfékocsis talponálló (IX. ker.). Vega vonalon meg például az Azteca Grill vagy a Vega City. :)

2015. okt. 10. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!