Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha reggel 8kor beslattyogok...

Ha reggel 8kor beslattyogok egy mcdonaldsba, tudok venni sajtburgert és sültkrumplit?

Figyelt kérdés
Vagy most h van h 10-ig csak reggeli?
2010. szept. 14. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyik nap kértem, de 10ig csak reggeli van, úgyhogy elég érdekesen néztek rám, aki alig jár oda...
2010. szept. 14. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokban különbözik a reggeli a napközbeni menütől, ugyanolyan zsömléből készítik, csak kifordítják pl.

Amúgy itt van a meki oldalán a magyarázat:

A reggeli idõszakban már csaknem minden éttermünkben a reggeli kínálatunk kapható délelõtt 10.30-ig. A tapasztalataink azt mutatják - ez volt az alapja a szolgáltatás bevezetésének, majd bõvítésének is - hogy vendégeink nagy örömmel fogadják ezt a kibõvített választékot, hiszen a legtöbben reggel nem ugyanazt a típusú ételt fogyasztják, mint a déli, vagy az esti étkezések alkalmával, inkább az otthon is fogyasztott hagyományos reggelit, a kínálatunkban is szereplõ ételeket keresik.

A reggeli bevezetése a reggeli idõszakban jelentõs számú vendéget vonzott éttermeinkbe, ami azt mutatja, hogy a menü ilyen irányú fejlesztése találkozik vendégeink többségének elvárásaival. Vannak, akik azóta látogatják éttermeinket, hogy a reggeli idõszakban is tudunk nekik megfelelõ választékot kínálni.

Sajnos a reggeli termékek készítése mellett az alap termékek készítése konyha technológiailag nem megoldható, ezért azokat a vendégeinket, akik a reggeli idõszakban a napközbeni választékunkat keresik, nem tudjuk kiszolgálni. Az elmúlt idõszak tapasztalatai alapján mégis úgy érezzük, hogy a kétféle kínálat jól mûködik egymás mellett, és jól alkalmazkodik a legtöbb vendég természetes napi ritmusához.

[link]

2010. szept. 14. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ezt buktam. Még suli előtt beakartam menni, betolni pár hambit egy kis kruplival, de ez elmarad:P Maradok a fokhagymás lángosnál :D
2010. szept. 14. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a székesfehérvári Palota úti mekiben mindig van minden. Tehát reggeli alatt is tudsz bármit kérni, de 10.30-ig tudsz reggelit is kérni. Így az a biztos, hogyha elmész és megkérdezed :)
2010. szept. 14. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyik Mekiben van az, hogy 10:30ig McReggeli van... Nézd meg a meki oldalán, hogy abban a mekiben, ahova mennél, van-e McReggeli, vagy nincs!
2010. szept. 14. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a meki magyarázatában lévő "csaknem minden éttermünkben" kifejezés azt jelenti, hogy van olyan éttermük, ahol nem így működik a rendszer. Nézd meg, hogy ahova te mennél, ott mi a helyzet. Nekem amúgy semmi bajom a reggeli menüikkel, reggelinek jók.
2010. szept. 14. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú, a reggeli közül a tavaszi muffin eszméletlenül jó!!!

De megkívántam, kár, hogy csak reggel lehet kapni :(

2010. szept. 14. 23:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Udvariasan elhajtottak a p1csába a sajtburgeremmel :D

De egy kólát azért betoltam, és végül kínai lett a reggelim :D

2010. szept. 15. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!