Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ki az a barom, aki McDonaldsba...

Ki az a barom, aki McDonaldsba jár? Nem elég, hogy szar semmit árulnak, de még pofátlanul pofátlanul drágán! Nem értem, ki megy oda?

Figyelt kérdés
Az ELMU-s 20% kuponnal mentem be, de úgy is pofátlanu drágán adtak nekem egy pici hamburgert, minél 3-szor nagyobbat és sokkal finomabbat árultak melette fele annyiért!

2014. márc. 12. 18:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Imádom bár hosszú távon, és mindennap nem enném. (Super size me c. film...)
2014. márc. 12. 19:23
 12/38 anonim ***** válasza:
89%
Na jó, mai mosoly adag megvolt :D Menj akkor a másikba ilyen egyszerű, ugyanolyat meg úgy sem lehet előállítani mint amit a McDonalds-ban kapsz.
2014. márc. 12. 19:46
 13/38 anonim ***** válasza:
15%

11-es: ezzel az a helyzet, hogy van aki a McDonald's kajától csak fogyott, egészségesebb lett.

Olvass egy témáról több szempontból mielött ítélkeznél.

2014. márc. 12. 20:00
 14/38 A kérdező kommentje:
én most kipróbáltam, nem ez a lényeg, hanem azt kérdem, hogy miért járnak oda az emberek, ugyanis tudom, hogy divat, és van aki kb. mindennap ott eszik, de eddig azt hittem azért mert bár nem a legjobb, de gyors és viszonylag olcsó, de hogy látom, hogy ilyen drága, nem értem az embereket, főleg a fiatalokat
2014. márc. 12. 22:20
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
Akinek ízlik és szereti mért ne enne ott, mellesleg, hogy kinek mi a drága ez megint egy relatív dolog.
2014. márc. 12. 23:08
 16/38 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen ökörséget még: "Van aki fogyott és egészségesebb lett tőle." #13 azért ezt jó lenne ha alá is támasztanád, mielőtt még valami szellemi fogyatékos ezt elhiszi neked.
2014. márc. 12. 23:26
 17/38 anonim ***** válasza:
27%
Hú, akinek a mekis kaja marha finom az baromi ingerszegény lehet...
2014. márc. 13. 07:53
 18/38 A kérdező kommentje:
az ok, hogy valaki meg van elégedve vele, de ha konrétan mellette feleannyiért jobbat adnak, akkor nem értem
2014. márc. 13. 08:40
 19/38 anonim ***** válasza:
50%

Ha neked a mellette levő jobban ízlik, menj oda. Nincs gond. Az 5-ös vagy hányas kommentelő által belinkelt Black Cab (kicsi) burger egyébként 990 volt legutóbb, amikor ott ettem.

Szerintem a mekis kaja a legfinomabb. Mindegy hogy egészséges-e vagy nem. Gyors, és változatos ételeket kaphatsz. És bár Magyarországon elég drága, hiszen a világon nagyjából azonos az ára mindenhol egy burgernek, a fejlettebb és gazdagabb országokban kifejezetten a szegény/hajléktalan rétegek, a fiatalok, és a turisták étterme. Tehát a kispénzűeké.

Bár vannak jó burgerezők, akár a Jack Doyle (vagy bármi más pub), vagy még esetleg a Black Cab (és társai), de ezek pedig mind drágábbak.

Egyébként minélfogva a mekiben lehet kapni salátát, narancslevet, tejet, vizet, vagy akár egy sült, grillezett húsos menüt, össze tudsz állítani egészséges étrendet, és valóban volt aki fogyott a mekis kajától. Mert ha a mekiben minden nap megeszel 10 salátát, az ugyanúgy saláta mintha máshol ennéd. A mekivel sem az a gond hogy egészségtelen, hanem hogy az emberek hülyére zabálják magukat.

Összegezve bár kicsit drága Magyarországon, de finom. És persze az lehet hogy egyes embereknek nem ízlik, vagy elvi okokból nem fogyasztják, de mind sejthetjük hogy nem véletlenül az egyik legnagyobb étteremlánc a világon.

2014. márc. 13. 14:20
 20/38 A kérdező kommentje:
étterem lánc? te étteremnek nevezed?
2014. márc. 13. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!