Ki az a barom, aki McDonaldsba jár? Nem elég, hogy szar semmit árulnak, de még pofátlanul pofátlanul drágán! Nem értem, ki megy oda?
Figyelt kérdés
Az ELMU-s 20% kuponnal mentem be, de úgy is pofátlanu drágán adtak nekem egy pici hamburgert, minél 3-szor nagyobbat és sokkal finomabbat árultak melette fele annyiért!2014. márc. 12. 18:04
22/38 anonim válasza:
Szerintem konkrétan totál mindegy ki mit mond, aki eddig is szerette ezután is ott fog enni, aki eddig se, az ezután se, mindenki a saját véleménye alapján dönti el, hogy szereti vagy nem, nem más véleménye lesz a mérvadó, igazából csak azt nem értem, mégis mért van időről időre egy-egy ilyen kérdés mikor valamelyik gyorséttermet fikázzák.
23/38 anonim válasza:
Mindig megcsapja az orromat a fáradt olaj szaga, mikor elsétálok a meki mellett. Engem nagyon nem vonz.Ha egy meki pártoló meghallja, hogy nekem nem tetszk a meki, akkor habzó szájjal bizonygatja a saját igazát. Nagyon nem tud érdekelni a hülyeségük.
24/38 anonim válasza:
Ezt úgy mondod mintha az ellenzők nem ugyanezt tennék. Ezért mondtam, hogy mindenki úgy is a saját véleménye szerint fog dönteni, és nem a másé szerint.
25/38 anonim válasza:
A saláta nem mekis kaja. Az saláta attól még, hogy ott készítik. A big mac például az a mekis kaja, mert csak ők készítik. És ettől nem fogsz lefogyni.
26/38 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel, hogy ki eszik ott és ki nem, sem hogy ki fikáz kit, csak szeretném megérteni az emberek gondolkodását. Ezek szerint csak gazdag szonobok esznek ott, vagy mások is?
2014. márc. 15. 19:05
27/38 anonim válasza:
gazdag sznobok? a gazdagság nem ott kezdődik, hogy hetente 1-szer vagy 2-szer eszel 1500-ért egy menüt vagy pár hamburgert...
28/38 anonim válasza:
McDonalds ban evés = gazdag sznobság?:D Ez nekem nagyon új.
29/38 anonim válasza:
Gazdag sznob? :D A Mekibe pont, hogy nem a gazdagok mennek.
30/38 anonim válasza:
Én pl. heti ötször ott eszem, mert ott dolgozom. :D
De van olyan kollégám, aki már tizen akárhány éve dolgozik ott, és nincs elhízva, sőt.. Igaz, amit megeszünk azt az egy szendvicset, le is dolgozzuk.. :D
A 20% -os kupon egyébként a közepes, és a nagy menükre vonatkozik, ami tényleg dréga.
Ha vásárlóként járok oda, van egy menü, amivel ketten simán jól lakunk, és csak 1990Ft, ami szerintem nem drága egy hónapban egyszer.. Nemhiszem, hogy ezt csak a sznobok engedhetnék meg maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!