Ha McDonald's-ba tértek, mit szoktatok általában rendelni, és mennyiből jöttök ki?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 22:32
11/17 anonim válasza:
Ritkán járok, ezért a limitált kiadásúakat szoktam enni. Ha mégsem ekkor, akkor egy sajtburger menü és egy sajtburger, ez olyan 900 Ft.
12/17 A FeketeAngyal válasza:
UNDORÍTÓ ti gondolom nem tudjátok h miől készül a mekis kaja de én ott akkor se ennék ha az éhhalál közelében lennék FÚÚÚÚJ csak attól hogy elolvastam miket eszenek az emberek már attól felfordult a gyomrom... egy jo tanács NE menj oda két jo okod lehet rá nem költesz feleslegesen pénzt MÉREGRE .... a csirkefalatkákat konkrétan tudom h miböl készülnek: ledarálják az egész leforrázott csirkét ugy ahogy van aztán (mivel hogy igy nem ehető mert mindenki megpusztulna a sok fertőzéstől) ezért valamivel fertőtlenítik és aztán (mert így senki se enné meg mert fertőtlenítő íze lenne) izesítik valami mesterséges anyaggal .... azán jó étvágyat ....ha ehhez van gusztusod akkor hajrá :)
13/17 anonim válasza:
Kérdezte valaki? Minden gyorséttermes kérdésnél jön valami önjelölt okostojás dumálni a saját sületlenségeit... Nincs pénzed rá vagy nem tudsz ilyen helyen enni? Más attól még megteheti, saját akaratából, szóval köszönjük, legközelebb tartsd magadban.
14/17 A kérdező kommentje:
Nyilván így van. :D
Nem étkezési tanácsadást kértem. :D
A pénzem meg arra költöm, amire akarom. Ha méregre, akkor arra.
2014. márc. 3. 22:41
15/17 anonim válasza:
"ledarálják az egész leforrázott csirkét ugy ahogy van aztán "
Én is láttam Jamie Oliver videóját róla, ott sem értettem mi a baj. Csirke az egészségtelen? Nem. A csirkecsont? Az sem hiszem, hogy darálva ártalmas. Ebben szerinted mi a MÉREG?
16/17 anonim válasza:
Ha már ilyen jól informált az önjelölt " gyorskaja-fújj " emberünk, akkor kérlek áruld el a KFC csirke panírjának összetételét is, köszi! :)
17/17 anonim válasza:
még egy dolog: "ezért valamivel fertőtlenítik"
Ez a "valami" a legtöbb esetben az úgynevezett HŐKEZELÉS...megfőzik/megsütik/pasztőrizálják stb. Ezek bizony mind fertőtlenítenek, hogy ne pusztuljunk meg a fertőző csirkétől/sertéstől/tejtől/stbtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!