Mit egyek úgy általában?
Figyelt kérdés
Olyan kaják érdekelnének és étkezési módszerek amelyekkel kordában tarthatom a borzalmas étvágyam. Gyógyszert szedek és ettől aztán elég hízékony lettem és mivel amúgyse voltam vékony sőt, most még undorítóbbnak érzem magam. Nem tervezek salátán élni még egy ideig majd csak nyártól,ha olcsóbb lesz a zöldség. Kénytelen vagyok házi koszton élni.
Mit egyek holnap? Vigyek a suliba szendvicset? 1-2? Egyek főtt kaját és este?
Csak rendszert akarok, mert folytonm zabálok! Hogy állítsam le magam?
2014. febr. 3. 21:11
1/2 anonim válasza:
Vázold fel a buktatókat! Ezzel kiküszöbölheted a csorbát.:3
2/2 anonim válasza:
A kérdésedből úgy tűnik még suliba jársz tehát még fejlődésben vagy. Egyél mindent, de csak módjával. Reggel úgy, hogy legyen energiád, ne fájjon a fejed, délben ha van módod egyél főtt ételt este semmiképpen se sokat és 5 -6 után inkább csak egy két pohár vizet igyál. Ne fogyókúrázz !!!! A szokások a fontosak. Ha megszokod, hogy kevesebb is elég szép lassan jön a várt siker. Ha nem térsz vissza a régi szokásaidhoz meg is marad amit elértél. Gyógyszereket semmi esetre se használj, bármilyen csábító eredményeket ígér is. Ha mégse kezdene a súlyod csökkenni néhány hónap múlva menj el orvoshoz, mert lehet, hogy a fejlődés közben a hormonjaid nincsenek egyensúlyban. Ja és majd elfelejtem: Légy aktív, mozogj sokat, bármit amit szeretsz. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!