Ha McDonald's-ba tértek, mit szoktatok általában rendelni, és mennyiből jöttök ki?
Nem szeretem a hamburgeres cuccokat. Én általában sültkrumplit, McFreez-t rendelek egy közepes- nagy üdítővel. Ez így olyan 1500Ft körül van, tényleg nem valami olcsó.
Ma például nagy sültkrumplit rendeltem közepes üdítővel és olyan 1040Ft körül fizettem.
Ritkán járunk ilyen helyre mert jó étvágyunk van és marha sokba kerül.
Én általában Sertés McFarmot szoktam enni egy satburgerrel, párom BigMac vagy Royal és legalább egy sajtburger. A közel 6 éves fiam legalább 4 sajtburgert betol, a kicsi is kap egyet, mert világháború van ha elé nem rakok olyat mint ami a tesónál van, de nem eszi meg. Fogy még egy nagy krumpli, a kicsinek egy dobozos gyümölcslé, a nagyobbnak egy kis kóla, mi felnőttek egy nagy kólán felezünk.
Össze sem merem számolni mennyibe van ez, olyan 4-5ezer lehet.
Általában az újdonságokat próbálom ki! Most pl van a McRib szendvics. Nagyon finom! :)
Ha néha néha bemegyek, akkor hamburgereket szoktam enni, sült krumplit, üdítőt, és fagyit vagy almáspitét kérek.
Kb olyan 2-3-ezer ft-ot hagyok ott.
Ha már bemegyek, akkor ált. menüt eszem, ami szinte mindig McChicken vagy McNuggets krumplival és üdítőel - ez olyan 1500 körül van. Ha nem vagyok annyira éhes, akkor egy kisebb hamburgert, de azokból csak a chickenburgert szeretem, az 3-400, most meg nem mondom mennyi. Vagy nyáron néha fagyit, vagy kávét, de azt inkább a McCaféban.
Ja, és néha reggelit is szoktam ott enni (tudom, sokan nem szeretik, én igen), az meg egy menü ami lényegében szendvics+kávé max. ez ezres.
Azért nem járok olyan sokszor, mint ahogy tűnik :D De tény, szeretem a mekis kaját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!