Pizzázni megyek egy évfolyamtársammal, vajon hogy rendeljünk pizzát, külön-külön, vagy 1-et?
Figyelt kérdés
Félig randi is lenne, de én általában sose tudok bevágni egy egész pizzát, és a csaj is elég vékony. Pizzát eddig vagy csak magamnak rendeltem házhoz, vagy többen ettünk, de ha ketten vagyunk hogy szokás? Lehet kérni egyet, és hozzá két tányért?2014. febr. 1. 09:27
11/11 A kérdező kommentje:
10., igazán sajnállak, veled biztos nem kezdenék. Én nem mondtam magamról, te hoztad fel a sóherséget..:) Jól menő üzletem van. És azért jól menő, mert minden 5 forintot megnézek, hová teszek. Ellenben azokkal, akik költenek orrba-szájba, és nem marad semmi a kezük között. Tudod hogy van ez általában. A milliomos jár lyukas zokniban, a
kisember meg nagy kocsival, hogy nagynak tűnjön.
Köszi, már megvolt a mai nap a találkozó, jól sikerült. Okos a lány. Van üzleti érzéke is, ez a lényeg tudod.
2014. febr. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!