Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pizzázni megyek egy évfolyamtá...

Pizzázni megyek egy évfolyamtársammal, vajon hogy rendeljünk pizzát, külön-külön, vagy 1-et?

Figyelt kérdés
Félig randi is lenne, de én általában sose tudok bevágni egy egész pizzát, és a csaj is elég vékony. Pizzát eddig vagy csak magamnak rendeltem házhoz, vagy többen ettünk, de ha ketten vagyunk hogy szokás? Lehet kérni egyet, és hozzá két tányért?
2014. febr. 1. 09:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10., igazán sajnállak, veled biztos nem kezdenék. Én nem mondtam magamról, te hoztad fel a sóherséget..:) Jól menő üzletem van. És azért jól menő, mert minden 5 forintot megnézek, hová teszek. Ellenben azokkal, akik költenek orrba-szájba, és nem marad semmi a kezük között. Tudod hogy van ez általában. A milliomos jár lyukas zokniban, a

kisember meg nagy kocsival, hogy nagynak tűnjön.

Köszi, már megvolt a mai nap a találkozó, jól sikerült. Okos a lány. Van üzleti érzéke is, ez a lényeg tudod.

2014. febr. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!