Pizzázni megyek egy évfolyamtársammal, vajon hogy
rendeljünk pizzát, külön-külön, vagy 1-et?
Annyi tányért fognak adni, ahányan vagytok, a pizzák számától függetlenül. Mindenkinek megterítenek...
2014. febr. 1. 09:42
ATtól pedig, hogy vékony, még ehet sokat, ne legyél ilyen előítéletes...
2014. febr. 1. 09:42
És ha ő nem szereti azt, amit te rendelnél?
Egyetek tésztát.
Egyébként ha csak egyet kértek, az szerintem sóherségnem tűnik. De beszéljétek meg előre.
2014. febr. 1. 09:45
Attól függ, mekkorát kérnek, de miért tűnik sóeheségek,ha valaki em bír többet enni ? :'D
2014. febr. 1. 09:56
Kulon kulon kulon!!!!!! Mindenkeppen! Egy randira nem az eves miatt mesz, ott az etel csak masodlagos. Legyel ferfi, rendelj kulon, ha egy fel szeleteg eszik akkor is. Ha feleztek, az olyan 'nehogy mar karba menjen a penzem' kategoria. Ne egy pizza aran sporolj!
Zarojelben mondom, hogy gebe lany vagyok, a modellkedes miatt nagyon keveset eszem, pizzabol max.egy szeletet, randin is. Nekem nagyon 'fogahoz veri a garast, mindent sajnalni fog tolem' erzesem lenne, ha egy srac felezni akarna. Megoldjak az etteremben, de ne legyel garasoskodo, plane az elso randin.:) hajra!
2014. febr. 1. 09:56
6/11 A kérdező kommentje:
Ehet sokat, de általában ilyen salátákon él, úgyhogy csodálkoznék, ha 3 szelet pizza lemenne a torkán.:) Másrészt pedig benne van a pakliban, hogy két falat után nálam kötünk ki, mert két percre lakok, úgyhogy már csak azért se lenne jó.
7/11 A kérdező kommentje:
5-ös, ebben szerintem semmi garasoskodás sincs..:) Szerintem az már baj, ha ez így tűnik a lánynak, akkor az annyit is ér... Megrendelhetném a pizzéria heti összes szállítását is, vállalkozásom van, ezt tudja a másik fél is. De sosem szeretek ételt otthagyni, és mindig tudatosan vásárlok / költök.
Lehet,hogy megszóltok érte,de szerintem elég egy nekik.
Max megkérik a pincért,hogy az egyik felén más feltét legyen.
2014. febr. 1. 10:17
Ha a kérdező spórolni akarna,akkor nem pizzázni hívná a lányt,hanem sétálni vagy magához filmezni...
2014. febr. 1. 10:22
5.vagyok. Ha jol meno vallalkozo vagy( aki ezt mondja magarol, az biztos nem az, nalam mar itt lebuktal),akkor meg plane ego, ha soher vagy. A randizasrol es a lanyokrol viszont fogalmad sincs sajnos.:( majd rajossz, es elobb utobb a lany is. Azert kellemes pizzazast kivanok.
2014. febr. 1. 22:23
Kapcsolódó kérdések: