Mit csináljunk az egyik évfolyamtársammal, aki elég nehéz eset? Többi lent.
A szent István Egyetemen tanulok alapképzésen. Sajnos van egy évfolyamtársunk (fiú), akinek eléggé deviáns a viselkedése. Ezalatt a következőket értem:
- zavarja az órákat és a többiek haladását is gátolja
- a tanárok nem győzik őt fegyelmezni
- csomó embernek gátlástalanul beszól (többek között nekem is)
- volt olyan hogy a tanár előtt megvádolt engem lopással, de a tanár szerencsére nekem hitt és nem neki
- rémhíreket terjeszt rólam, hogy azért írom meg mindig a legjobbra a zárthelyi dolgozatokat, mert ő szerinte én puskázok
tegnap órán is bekiabálta azt, hogy a tanár azt mondta hogy én puskáztam, pedig nem igaz
- mikor ösztöndíjat nyertem, mondta nekem hogy " mondjak már le róla a szegényebbek javára"
- mikor megtudta hogy alkalmanként elvállaltam diákmunkát, azt a szemembe mondta, meg másoknak azt terjesztette, hogy a testemmel kerestem a pénzt, pedig ez nem igaz.
Sajnos a tanároknak és a hallgatók többségének is nagyon elege van a srác hülyeségéből és mi már tehetetlenek vagyunk. Várom értelmes emberek megoldásait.
A probléma az, hogy valószínűleg beteg a gyerek.
Nálunk is vannak ilyenek. Most az egyiknek már rendőrségi ügye is van, mert állítólag azt terjesztik róla, hogy molesztálja a csoporttársait, és rendőrségre ment emiatt. Tanúskodás meg minden egyéb van. Senki nem szereti az ilyesmit.
Nem érdemes ilyenekkel foglalkozni. Persze, ez rettentően nehéz, de félő, hogy te fogod arövidebbet húzni. Ez a probléma azzal, hogy kábé mindenki, aki siekresen leérettségizett, bejut a felsőoktatásba, hogy egy halom pszichiátriai eset is bekerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!