Milyen internetet rendeljünk Dunavarsányba?
Figyelt kérdés
Invitelről szinte csak rosszat hallok és még drága is,vezeték nélküli diginetről azt mondják hogy még a mobil is jobb.Most akkoe mit lehetne ide beköttetni?Azért jó lenne ha a ping kicsi lenne és 1-2 megabittel töltene...2012. szept. 12. 15:36
1/3 anonim válasza:
Ha neked elég az 1-2 megabites sebesség akkor jó lesz egy DSL net is. Ez 5 Mbites: [link]
2/3 anonim válasza:
Igazán a helyi ismerősöktől tudnál érdeklődni, hogy mennyire ajánlanak különböző szolgáltatókat. Lehet, hogy egy szolgáltató másik városban épp sokkal jobb/rosszabb internetet nyújt.
Pár szolgáltató (nem mindegyik):
3/3 A kérdező kommentje:
Átmentem a szomszédhoz és megnéztem az ő internetét.
Neki PR-Telecom van és nagyon jó!1x teszteltük speedtesttel: Ping 13 ms letöltés 15MByte feltöltés 2MByte
Én 20MB-osat fogok rendelni TV-vel telefonnal együtt és eléggé olcsó...Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 12. 19:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!