Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Egy étteremben szerintetek...

Egy étteremben szerintetek mennyi elfogadható, hogy a pincér, ahogy megettem a kajámat, még le se tettem a villát, már jön is és viszi el az üres tányért, poharat?

Figyelt kérdés

Szerintem illetlen dolog, egyrészt olyan érzést kelt, hogy oké, megetted, fizess és távozz, mintha bűn lenne még 5-10 percig ott maradni utána és beszélgetni azokkal akikkel mentem. Én nem azért csinálják mert mondjuk kell a hely, mert az asztalok fele üres...

És tényleg rendszeresen odajönnek az asztalhoz és viszik el, ami üres, ha kell 5 percenként ellenőrzik. Ez tök kellemetlen, a beszélgetést például rendszeresen fel kell függeszteni addig, ameddig ő ott pakol. Persze lehet, hogy azért csinálják, hogy ne legyen útba az üres tányér, de az éttermek többségében akkor pakolnak el az asztalról ha távozott minden vendég, és nem közbe pakolgatnak.

2014. jan. 18. 23:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ennél a helynél tök mindegy hogy rakjuk az evőeszközt, viszik! :D

"sok vendég jobban jattol, ha érzi az állandó törődést" minket speciel ez annyira zavart hogy nem is adtunk borravalót :D

Én nem várják meg míg egy 4 fős társaságból mindenki végez, akkor is elviszik ha 1 végzett, 3 még eszik, akkor elviszik annak az egynek a tányérját...

Persze megértem, vigyék el, ha mindenki végzett és mielőtt kihozzák a desszertet, de nem 3 percenként jöjjenek oda. Olyankor mindig meghal a beszélgetés, mert mondjuk olyan dologról beszélgetünk, amiről nem akarunk egy pincér előtt...

2014. jan. 19. 10:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem tetszik nektek, miért mentek oda többször?
2014. jan. 19. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

1. Miért mentek akkor mindig oda?

2. Miért nem mondod meg simán, hogy köszönöd, de maradjon még, majd szóltok? Kinyitod a kicsi szádat, nem itt puffogsz, ennyi.

2014. jan. 19. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez volt a követelés nálunk is., azért, hogy ne a piszokban üljön a vndég.. És hogy legyen lehetőség újabb italra, desszertre rábeszélni..

Addig marad, amíg akar. De ellenőrizni kellett, mert nagy leba..szás vokt, ha a kamerán kiszúrták, hogy 2 percnél többet ült a vendég az üres tányér felett...vagy üres volt a pohara...( múlt idő, mert nem dolgozom ott)

Amúgy a jobb éttermeknél ez a protokoll...mertnem az cél h kajálj aztán lépj... Hanem az,mhogy érezd jól magad... Tehát ne a mocsokban ülj még 1 őrát a pohár boroddal pl..

2014. jan. 28. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!