11/22 anonim válasza:
Mindegyik a kedvenc kajám! :)
Általában menüket szoktam enni. Hamburger, sült krumpli és innivaló.
Desszertet. Fagyi, almás pite.
És mindig kipróbálom az újdonságokat!
12/22 kikicsoda válasza:
Csak olyankor eszem ott, mikor akció van, mint most is, dec.8-ig. A csibeburgert és a mc chikent szeretem.
13/22 anonim válasza:
Én átszoktam a rendes hamburgerező helyekre:
Burger House
Manga Cowboy
Bajor Söröző
Wikinger
Dallas
Ezek közül a legtöbben 1600-2200ft-ért degeszre eszed magad, a mekiben ugyanennyiből éppen hogy, mert egy sima menü nem elég, és meg is éhezel hamar és még az mű is.
14/22 anonim válasza:
És egy újabb off! (igen ez is az)
16/22 anonim válasza:
Ott nincs normális kaja. Csak mű kaja a mi porból készül.Nem csoda hogy akik ezt eszik a világon mindenütt úgy el vannak hízva.
17/22 anonim válasza:
"Csak mű kaja a mi porból készül"
Hiszen mindenki tudja, hogy a por hizlal...
18/22 anonim válasza:
Big Mac és Milk shake- csokis vagy vaniliás :) meg néha néha saláta ezerszigetöntettel :-D Igen biztos a saláta is porból készül és attól hiznak az emberek :)
20/22 Bogoj válasza:
prémium saláta grillezett hússal, ezersziget öntettel
almás táska (régen a fekete ribizlis, de azt már jó ideje nem találok)
árakat sajnos nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!