Van kedvenc vendeglatohelyed? Pizzeria, kavezo, gyorsetterem, vendeglo, cukraszda vagy bufe? Mit szeretsz ott a legjobban?
Van több is.
Az egyik Orfűn a Muskátli Vendéglő, a másik pedig Diósjenőn a Mona Liza Pizzéria és Ételbár.
igaz daniaban elek de miskolci vagyok:)
szoval: molnar csarda,donpepe pizzazo,kisgergely cukraszda. de mivel egeszsegesen elek kerulom oket :)
Koszonom. A Mcdonals sajtburger menu nalam is elokelo helyen van. Balatonfureden van egy nyaralonk,nyaron sokat vagyunk lent, a Halaszkertben isteni turos- vanilias palacsintat keszitenek! Egyebkent a Karolina a torzshelyunk,ha Fureden vagyunk,minden nap beulunk.
A Fridays sajtos krumplipure verhetetlen,en is szeretem nagyon, a mozarellas burger viszont eddig elkerulte a figyelmem,de ami kesik nem mulik.:)
Miskolcon nem jartam meg,bevallom,de a kisgergely cukraszdarol mar olvastam,ha ott leszek,biztos nem hagyom ki.
Szegeden tobbszor elofordulok,de nem is tudtam a hamburgerezorol. Megnezem legkozelebb.
A tarsasag szerintem rengeteget szamit. Akarmilyen rossz a hely,ha jo a tarsasag akkor pozitivan gondolok a helyre is. De forditva is igy van. Akarmilyen finom a kaja, ha lekezelo a pincer, vagy figyelmetlen,hanyag, akkor tobbet be sem teszem a labam.
Ha tudok meg,irjatok,kivancsi vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!