Aki kitalálta, hogy a Mekiben ilyen magasított bárszékek legyenek, égjen a Pokolban szörnyű kínok között. Egyetértesz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 12:55
2/13 Shai-Hulud válasza:
Nem.
Senki nem kényszerít, hogy a Meki magasított bárszékeire helyezd kicsiny(?) popódat.
Sőt, arra sem, hogy egyáltalán bemenj.
3/13 anonim válasza:
Nem nagyon! Jó az! Vannak ott más székek, kanapék meg puffok is amiken lehet ülni!
4/13 anonim válasza:
Engem sosem zavart. De ha zavarna max máshova ülnék.
5/13 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem ezeket a székeket.
Akinek nem tetszik,van rendes szék is,üljön arra.
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki azon a véleményen van, mint én, mert a sima székek mindig dugig vannak, a bárszékeken meg senki se ül.
2013. nov. 12. 17:32
7/13 anonim válasza:
2.válaszoló mi az istenért kell ilyen agresszívnek lenni...
8/13 anonim válasza:
Az lehet, hogy a rendes székek dugig vannak, és azokon nem ül senki, de ha nem lennének a bárszékek, attól még nem biztos, hogy több rendes szék lenne berakva. És így legalább ha máshova nem is tudsz ülni, még maradnak a bárszékek...
9/13 Shai-Hulud válasza:
"2.válaszoló mi az istenért kell ilyen agresszívnek lenni..."
Agresszívnek???? :D
És akkor mit mondasz a kérdés kiírására???
Én csak annyit mondtam, hogy akinek nem tetszik, nem kötelező bemennie, és nem kötelező használnia.
De ha ez SZERINTED agresszív, akkor bocsánatot kérek érte.
Hogy nehogy sértsen téged, inkább módosítom: senkinek nem kötelező, KIVÉVE TÉGED!
Így már jobb lesz? :D
10/13 anonim válasza:
Hát eddig csak a kérdés kiírója volt agresszív....Égjen a Pokolban? Micsoda kérdés az ilyen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!