Diacica1 kérdése:
Tudtok ajánlani nekem szendvicseket vagy hidegtálakat?
Figyelt kérdés
Holnapra hirtelen vendégeink lettek, kérlek segitsetek! A kedvencetek,vagy esetleg amit szivesen megennétek ha éhesek vagytok :)2013. aug. 20. 16:11
1/7 anonim válasza:
Töltött tojás, sajtkremes rolad, bundás virsli, pizzacsiga
2/7 anonim válasza:
Én csináltam olyan melegszendvicset, hogy ledaráltam párizsit, reszeltem hozzá sajtot, tejfölt, összekever. Rá kenyérre, be a sütőbe, amikor megsül, kiveszed, teszel rá uborka vagy paradicsomszeleteket és kész. :) Olcsó is és szerintem nagyon finom.
Egyébként meg :)
3/7 anonim válasza:
Ennek a szenyónak ma volt nálunk a premierje és nagyon bejött. Érdemes kipróbálni,kis vendégfalatkák is lehetnek belőle. :)
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen...:)
2013. aug. 20. 17:53
5/7 anonim válasza:
Miniszendvicsek sajtkremmel,turokremmel,korozottel,padlizsankremmel,avokadokremmel,majkremmel, fuszeres vajrkremmel,tojaskremmel. Kaszinotojas, sargadinnye egy jo fajta sonkaba gongyolve, mini sult virslik, mozarellagolyok paradicsommal, minifasirtgolyok,mininyars ananasszal,grillhussal,sajttal. Fogpiszkalora tuzd ra oket.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Rozsos barnakenyér rá torma egy másikra mustér és kolbász rá
de sütve a német a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!