Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tavuk corbasi /szerájban...

Tavuk corbasi /szerájban csirkehúsleves/ Ki készítette már el, hogyan, milyen hozzávalókkal?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt a levest, mondhatni kedvencem let, már olvastam róla mit tartalmaz, de tegnap este mikor vettem egy újabb adagot belöle, már nem cak azok a hozzávalók voltak benne, de ugyanolyan finom, vagy még finomabb volt! Ami talán mindenképp kell bele z a zeller, pritamin paprika, citrom leve, tojás, répa, ersze csirke hus, szerintem mell... De fogalmam sincs hogy milyen arányban, és pontosan hogy készül szeretném magam is meg csinálni, lehetöleg ugyanolyanra...!!!Egyébként magyar ételeket jól meg főzöm, de ezek a "idegen kaják" megőrhítenek... Finomak, de vajon hogy is kell? 26/L

#Tavuk #corbasi
2013. aug. 2. 00:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!